ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Η Παράταξη «Πρώτα η Ηλιούπολη» διοργάνωσε για 2η συνεχόμενη χρονιά ένα ξεχωριστό Γεύμα Αγάπης στο Δημοτικό Αναψυκτήριο Ηλιούπολης αποκλειστικά για τα ΚΑΠΗ της πόλης.

Στόχος του ΓΕΥΜΑΤΟΣ ΑΓΑΠΗΣ που έγινε πλέον θεσμός είναι να αναδείξει τον σεβασμό στην τρίτη ηλικία και να γεφυρώσει τις προηγούμενες με τις επόμενες γενιές.

Η τιμητική αυτή εκδήλωση από την παράταξη «Πρώτα η Ηλιούπολη» φέρει μία μοναδική πρωτοτυπία, γιατί όλα τα μέλη και φίλοι της παράταξης καλούνται να μαγειρέψουν, να σερβίρουν και να περιποιηθούν τους ανθρώπους από τα ΚΑΠΗ της πόλης σαν να είναι δικοί τους καλεσμένοι.

Σε ένα θερμό κλίμα με απόλυτη χριστουγεννιάτικη διάθεση, ο Νεοεκλεγείς Δήμαρχος της πόλης κ. Στάθης Ψυρρόπουλος λειτούργησε ως οικοδεσπότης και αφού καλωσόρισε τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας μίλησε για την ένταξη των ΚΑΠΗ στο πρόγραμμα της παράταξης και την προσπάθεια αναβάθμισης των κοινωνικών δομών από την στιγμή που θα αναλάβει η νέα διοίκηση της πόλης στις 2 Ιανουαρίου 2024.

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος της πόλης μας κ. Στάθης Ψυρρόπουλος παρά το γεγονός ότι παρατηρείται έντονη οικονομική δυσχέρεια δήλωσε ότι θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για τα κοινωνικά ιατρεία και την ιατρική περίθαλψη των δημοτών, αλλά και την παροχή δωρεάν ψυχαγωγίας με διοργάνωση εκδρομής αμέσως μόλις το επιτρέψουν οι οικονομικές συνθήκες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε βράβευση της κας Αθηνάς Βασάλου για την προσφορά της στην παράταξη και την πόλη μας.

η βράβευση της κας Αθηνάς Βασάλου

Ιδιαίτερη εντύπωση δημιουργεί το γεγονός ότι πολυάριθμοι εθελοντές της πόλης και φίλοι της παράταξης στήριξαν την σημαντική αυτή κοινωνική εκδήλωση.

Ο Νεοεκλεγείς Δήμαρχος της πόλης κ. Στάθης Ψυρρόπουλος σε ανάρτησή του στα social media αφού ευχαρίστησε θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης για τα ΚΑΠΗ και τους φίλους της παράταξης, δήλωσε βαθιά συγκινημένος για τις ξεχωριστές στιγμές που έζησε μαζί με τους παρευρισκόμενους.

Ανάρτηση Στάθη Ψυρρόπουλου στα κοινωνικά δίκτυα:

«Μόλις ολοκληρώθηκε το ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ που παραθέσαμε στα ΚΑΠΗ της πόλης.
Η λέξη ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ είναι λίγη για να περιγράψει αυτό που ζήσαμε!
Νιώθουμε πραγματικά ευγνώμονες που έχουμε δίπλα μας την πραγματική κοινωνία και τους φίλους της παράταξης που μας στήριξαν με τις χορηγίες τους.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ:

* το Κρεοπωλείο Τσέλιγκας που προσέφερε για το ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ 22 μπριζόλες

* το Κρεοπωλείο Μελέτης που προσέφερε 30 μπριζόλες

* το Κρεοπωλείο Σπέντζος που προσέφερε 50 μπριζόλες

* το Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης που προσέφερε δωροεπιταγή 100 ευρώ

* την Φρουτεμπορική Ηλιούπολης Τοπακιτζιάν που προσέφερε 300 κοτόπουλα και 150 μπριζόλες

* την εταιρία Ν. & Β. & Ι. Κοντός Α.Ε. που προσέφερε 50 κιλά καλαμάρια

* τον Φούρνο Δίδυμοι που προσέφερε 5 κιλά μελομακάρονα

* τον Φούρνο Πιέτρη για την παροχή του ψωμιού

* τον Φούρνο Μπουκουβάλα για την παροχή ψωμιού

* το ΔΣ των Επαγγελματιών & Παραγωγών Δ’ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών που προσέφερε 8 κιλά κουραμπιέδες και 8 κιλά μελομακάρονα

* την λαϊκή αγορά του Σαββάτου για την προσφορά των λαχανικών

* τα στελέχη της παράταξης για την ευγενική τους χορηγία κ. Λαμπρόπουλο για το κρασί του Γεύματος, τον κ. Μπόλλα για το λάδι

* όλα τα μέλη της παράταξης που συμμετείχαν στην εκδήλωση και μαγείρεψαν οι ίδιοι για τους ανθρώπους των ΚΑΠΗ της πόλης, τους σέρβιραν και μάζεψαν τα τραπέζια με πραγματική αγάπη και θέληση.

* τον κο Γκογκορόση για την παροχή του Δημοτικού Αναψυκτήριου Ηλιούπολης - Δημήτριος Κιντής και την πραγματική φιλοξενία

* τον καταξιωμένο μουσικό και συμπολίτη μας Γιάννη Παυλόπουλο που μας ταξίδεψε με το βιολί και το τραγούδι, ξεσηκώνοντας τους πάντες.

Φίλες & φίλοι, το πραγματικό όχημα για την τόσο επιτυχημένη εκδήλωση για τα ΚΑΠΗ της πόλης ήταν η αγάπη και μόνο αυτή!

Αποδείξαμε γι' άλλη μια φορά ότι όταν ΘΕΛΟΥΜΕ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ κι εμείς πριν ακόμη αναλάβουμε, αναδεικνύουμε την ύψιστη σημασία της πραγματικής επαφής με την Κοινωνία της Ηλιούπολης».

ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ για τα ΚΑΠΗ της πόλης μας

ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ για τα ΚΑΠΗ της πόλης μας

ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ για τα ΚΑΠΗ της πόλης μας

Ο Πρόεδρος                                 Η Γραμματέας
Στάθης Ψυρρόπουλος              Έλενα Καπίρη

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.