ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Ο Δήμος Ηλιούπολης διοργανώνει ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Παιδικού Καρκίνου μία εκδήλωση με ιδιαίτερο νόημα αφιερωμένη στην Κλειώ από την Ηλιούπολη που έφυγε νωρίς…

Η εκδήλωση κατά του Παιδικού Καρκίνου θα διεξαχθεί την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:30 στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Μίκης Θεοδωράκης»

Για τον Παιδικό Καρκίνο θα μιλήσουν η Ψυχολόγος κα Κυριακή Σταματίου, η Παιδοχειρουργός κα Αλεξάνδρα Οικονομοπούλου και η Παιδίατρος-Αιματολόγος κα Βασιλική Κίτρα

Θα υπάρξει χορευτικό αφιερωμένο στη μικρή Κλειώ από την σχολή Χορού Backstage Dance Academy & Fitness Studio και οι καλλιτέχνες Μανώλης Ζαχείλας (κιθάρα) και η Σοφία Ζακολίκου (τραγούδι) θα μεταφέρουν επί σκηνής τη δική τους νότα αισιοδοξίας. 

Ο Δήμος Ηλιούπολης σε συνεργασία με το Ειδικό Φιλανθρωπικό Σωματείο ΛΑΝΑΣΣΑ που στεγάζεται στην Ηλιούπολη καλεί τους δημότες να στηρίξουν τα παιδιά με παιδικό Καρκίνο, συγκεντρώνοντας παιχνίδια την ημέρα της εκδήλωσης, που θα παραδοθούν σε δημόσια αντικαρκινικά νοσοκομεία. 

Ο ΣYΛΛΟΓΟΣ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ θα συμμετέχει στην εκδήλωση ώστε να γίνουν εγγραφές εθελοντών δοτών μυελού των οστών σε όσους το επιθυμούν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε και στο τηλέφωνο 210 99 70 077

Εκδήλωση κατά του Παιδικού Καρκίνου

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.