ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, θα ήθελα να πω σε όλους τους νέους μας ότι οι εξετάσεις αυτές είναι ίσως το πρώτο βήμα στην πορεία τους προς την ενηλικίωση, όμως  θα ακολουθήσουν και άλλα, το ίδιο σημαντικά.

Έχοντας λοιπόν εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους, θα πρέπει να αγωνίζονται & να διεκδικούν τα όνειρα και τους στόχους τους.

Χρέος όλων μας, γονέων & Πολιτείας, είναι να τα στηρίζουμε στην προσπάθειά τους αυτή & να τους παρέχουμε ίσες ευκαιρίες. 

Τα παιδιά μας αποτελούν δίχως αμφιβολία τη δύναμη που θα οδηγήσει, τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο, τη χώρα μας στο αύριο παρά την άσχημη οικονομική και κοινωνική συγκυρία η οποία δυσκολεύει το ξεκίνημά τους στη ζωή.

Η παιδεία σίγουρα είναι το σημαντικότερο εφόδιο που μπορεί να αποκτήσει ένας νέος σήμερα, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις όλο και αυξανόμενες δυσκολίες των συνθηκών διαβίωσης παγκοσμίως.

Εύχομαι από καρδιάς σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν, Καλή Επιτυχία!

Τάσος Ευσταθίου

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.