ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Συναδέλφισσα - συνάδελφε.
Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, σε καλεί να πάρεις μέρος ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 12:00 μέχρι το τέλος ωραρίου αλλά και να συμμετέχεις στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στις 12:30 στο Υπ. Εσωτερικών - Πλατεία Κλαύθμωνος.

Η κυβέρνηση κατ’ επιταγή του μεγάλου κεφαλαίου και των αφεντικών της, προχώρησε σε χιλιάδες απολύσεις συμβασιούχων στη καθαριότητα, παρά τον εφησυχασμό και τις υποσχέσεις που τους έδινε όλο το προηγούμενο διάστημα, κάτι που συνεχίζει και με τους υπόλοιπους συμβασιούχους που δουλεύουν χρόνια στις υπόλοιπες υπηρεσίες των δήμων (Βοήθεια στο σπίτι, ΕΣΠΑ κλπ), ενώ οι προσλήψεις που έγιναν ούτε για μπάλωμα των πραγματικών αναγκών στη καθαριότητα των Δήμων δεν φτάνουν.

Την ώρα που χιλιάδες οικογένειες τσακίζονται από την φόρο αφαίμαξη, την ανεργία, την ένδεια, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απέλυσε χιλιάδες εργαζόμενους, βυθίζοντας τους στον καιάδα της ανεργίας, ενώ ετοιμάζεται να τσακίσει και το επίδομα των βαρέων και ανθυγιεινών. Από την άλλη στις ήδη υποστελεχωμένες υπηρεσίες οι διαρκώς εντεινόμενες ανάγκες, έχουν εκτοξεύσει την εντατικοποίηση, με αποτέλεσμα τα δεκάδες σχεδόν καθημερινά εργατικά ατυχήματα, με θλιβερή κορωνίδα τον θάνατο δύο συναδέλφων στην Τήνο.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μέχρι την τελική δικαίωση, τη μετατροπή των συμβάσεωνσε αορίστου χρόνου. Καλούμε όλους τους συναδέλφους μόνιμους αορίστου, συμβασιούχους να πάρουν μέρος στη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

•   Μετατροπή των όλων των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου χωρίς όρους και προϋποθέσεις
•   Καμία απόλυση συμβασιούχου
•   Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες των Δήμων
•   Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΜΑΪΟΥ
12.00 ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΡΩΪΝΗΣ ΒΑΡΔΙΑΣ
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΠΡΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ ΒΑΡΔΙΑΣ

OΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/5 ΣΤΙΣ 12:30
ΣΤΟ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΏΝ - ΠΛ. ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ

Σ.Ε.Δ.Η.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.