ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Με βαθύ αίσθημα ευθύνης και χρέους απέναντι στους πολίτες της Ηλιούπολης και στις ανάγκες της πόλης, που πρέπει να βαδίσει με σταθερότητα σε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας, θα ήθελα να γνωστοποιήσω ότι θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά».

Την τελευταία οκταετία η πόλη μας παραμένει δυστυχώς στάσιμη και σε αρκετούς τομείς έχει κάνει βήματα οπισθοδρόμησης όπως: η καθαριότητα, το κυκλοφοριακό, ο ηλεκτροφωτισμός, η υποβάθμιση του περιβάλλοντος, τα αποσπασματικά έργα, η μη αξιοποίηση κοινοτικών κονδυλίων κλπ.

Ενώ λοιπόν άλλοι Δήμοι κοιτάζουν το μέλλον, η Ηλιούπολη, με την παρούσα Δημοτική αρχή, γυρίζει στις στείρες αντιπαραθέσεις του παρελθόντος, γεγονός που δεν μπορεί να μας αφήσει αδιάφορους και ανενεργούς.

Όλα αυτά τα χρόνια μελετούμε τα προβλήματα της πόλης, είμαστε παρόντες δυναμικά δίπλα στην κοινωνία και πλέον είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε τα πάντα και να συγκρουστούμε με νοοτροπίες που μας έχουν πληγώσει.

Ήρθε η ώρα των μεγάλων συναινέσεων και συνεργασιών και με δεδομένη την αγάπη μας για αυτή την πόλη και τη θέλησή μας να προσφέρουμε ό, τι χρειαστεί για την πρόοδό και την ευημερία της, προχωρούμε μπροστά.

Καλούμε τους πολίτες, καλούμε τους νέους, δηλαδή καλούμε όλους όσους ζουν και εργάζονται στην πόλη μας, να πλαισιώσουν την προσπάθειά μας αυτή και να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τις δικές μας, ανεξάρτητα από κομματικές προτιμήσεις, για να διασφαλίσουμε την Δημόσια ακίνητη περιουσία, να σχεδιάσουμε την Ηλιούπολη του μέλλοντος και να δώσουμε στην πόλη μας ΣΦΡΑΓΙΔΑ και ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ που πραγματικά της αξίζει.

Η Ηλιούπολη χρειάζεται ένα Δήμαρχο οραματιστή, δημιουργικό, συναινετικό, συνεργάσιμο, συμφιλιωτικό και όχι κάποιον αλαζόνα που στόχος του είναι απλά η διαχείριση του Δήμου.

Εμπιστευθείτε μας για να γυρίσουμε επιτέλους σελίδα. Έχουμε την δύναμη, την γνώση αλλά και την θέληση να κάνουμε πραγματικότητα μια Νέα Εποχή στον Δήμο μας. Η ώρα της αλλαγής εξαρτάται από όλους εμάς και εσάς, όλους τους δημότες της πόλης μας.

Ελάτε να πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπροστά για να αλλάξουμε την πόλη μας. Μπορούμε!!     

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Τάσος ΕυσταθίουΟ Τάσος Ευσταθίου γεννήθηκε στην Νεμέα Κορινθίας, σπούδασε Μηχανολόγος – Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και έχει δύο παιδιά τα οποία σπουδάζουν.

Ζει και εργάζεται στην Ηλιούπολη εδώ και σαράντα περίπου χρόνια, έχοντας γραφείο Τεχνικών Μελετών.

Σήμερα, είναι Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων – Ηλεκτρολόγων, ενός από τους μεγαλύτερους Επιστημονικούς Συλλόγους της χώρας και μέλος της Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε. (1ος εκλεγμένος Πανελλαδικά στην Επιστημονική Επιτροπή των Μηχανολόγων).

Έχει διατελέσει Διοικητής του Ο.Σ.Ε. (Σιδηρόδρομοι).

Επίσης διετέλεσε Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, όπου άφησε το προσωπικό του στίγμα, προτείνοντας, σχεδιάζοντας, μελετώντας και εκτελώντας διάφορα σημαντικά έργα στην πόλη μας.

Από το 1998 έως και σήμερα εκλέγεται ανελλιπώς Δημοτικός Σύμβουλος, ασχολούμενος συστηματικά με τα θέματα της πόλης του.

Είχε εκλεγεί επίσης Πρόεδρος του 9ου (Κεντρικού) Συνοικιακού Συμβουλίου, συγκροτώντας στο παρελθόν Συναινετικό Διαπαραταξιακό προεδρείο.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ
Γραφείο Τύπου

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.