ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Ο απερχόμενος Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος χρειάστηκε ένα κείμενο με 500 λέξεις, για να επιβεβαιώσει την πραγματικότητα, που περιγράψαμε στο πρόσφατο Δελτίο Τύπου μας.

Τι μας είπε:
«Όλες οι υπηρεσίες του Δήμου και τα Νομικά του Πρόσωπα λειτουργούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Το επονομαζόμενο «ως καλύτερο δυνατό» αποτέλεσε δυστυχώς αυτό το επίπεδο των υπηρεσιών επί των ημερών του. Εξάλλου αυτό είναι το «καλύτερο» που θα μπορούσε να κάνει όπως τελικά έχει κριθεί και εκ του αποτελέσματος .

Γι’ αυτό ο Δημότης Ηλιούπολης αποφάσισε «Αλλαγή στην πόλη»!!!

Το σχετικό εσωτερικό Υπηρεσιακό Σημείωμα, θα είχε νόημα να το έχει δώσει στην δημοσιότητα προεκλογικά, για να μάθει από πρώτο χέρι ο Δημότης, για την κατάσταση στην αρμόδια διεύθυνση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ (!!!) και τις ικανότητες του «καθεστώτος».
Με παρηγορητικά λόγια περί αξιοπρεπούς κατάστασης της καθαριότητας στην πόλη, δεν βγαίνει τίποτα…
Προφανώς και έχουμε διαφορετική άποψη για την έννοια της αξιοπρέπειας!

Ενημερώνουμε τον απερχόμενο δήμαρχο, ότι με μεγάλη σοβαρότητα προετοιμαζόμαστε για την ανάληψη των ευθυνών μας την 1 Σεπτέμβρη 2019 και ζητούμε την επίδειξη της ίδιας σοβαρότητας από την τρέχουσα δημοτική αρχή μέχρι την λήξη της θητείας της, για να μην παραλάβουμε καμένη γη.
Το εννοούμε και μεταφορικά και κυριολεκτικά!
Η δραματική κατάσταση, όπως φάνηκε σε σχετικό ρεπορτάζ, δεν μας κάνει να νιώθουμε ήσυχοι, με μια εμπρηστική βόμβα δίπλα στο βουνό και το δάσος.
Ελπίζουμε για την τωρινή, ήδη καταγεγραμμένη κατάσταση, αν συμβεί κάτι κακό – κάτι που απευχόμαστε – να μην ψάξουν άλλοθι στη νέα διοίκηση!

Ας ξαναδιαβάσουν τον όρκο του Δημάρχου, ας αναμετρηθούν με τον εαυτό τους, σε ότι τους αφορά και ας σταματήσουν τις μικροπρεπείς δικαιολογίες.
Τα αναμασήματα για διασπαστές και συκοφάντες, δεν έπεισαν και δεν πείθουν τον ενημερωμένο και υπεύθυνο δημότη.

Τις φθηνές κατηγορίες για συνεργασία μας με την διαπλοκή (!) την επιστρέφουμε στους ίδιους. Ξέρουν οι ίδιοι γιατί !!!

Ας αφήσουν μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες τον θεσμό της Εκκλησίας.

Οι συναντήσεις με τους Δημάρχους των όμορων Δήμων είναι προϋπόθεση για την καλύτερη δυνατή συνεργασία, για το καλό των πόλεων μας και των δημοτών τους.

Και φυσικά συμφωνούμε στο ότι:
«Οι εκλογές τελείωσαν.
Η Δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα.
Τώρα ο λαός θα συγκρίνει και θα κρίνει το έργο, που θα γίνει την επόμενη τετραετία».

Η πόλη αλλάζει!!!

Δημοτική Παράταξη Ηλιούπολης "ΗλιουπΟλοι μαζί"
Λεωφ. Πρωτόπαπα 21, Ηλιούπολη 163 45
Τηλέφωνο: +306974849954
email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Web: ilioupoloimazi.gr
FB: ilioupoloimazi/

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.