ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Με σύνθημα «ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ» προετοιμάζονται τα Σωματεία και οι Φορείς της πόλης για την παράσταση διαμαρτυρίας που αποφάσισαν ομόφωνα να πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 3 Φλεβάρη στη 1:00μμ, έξω από το Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης, με ασφάλεια και με την απαραίτητη προσοχή, παίρνοντας τα μέτρα προστασίας για την νόσο covid-19.

Όπως χαρακτηριστικά έχουν δηλώσει στην κοινή τους ανακοίνωση: «Συμφωνούμε και είναι απαραίτητο, τα Κέντρα Υγείας να εξυπηρετήσουν και το ζήτημα του εμβολιασμού για όλους και στην πόλη μας, με πλήρη λειτουργία όλων των ιατρείων του».

Συμπληρώνοντας: «ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ στο ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ και την αποδόμηση μιας ολοκληρωμένης φροντίδας πρόληψης, για παιδιά, εργαζόμενους, συνταξιούχους, γυναίκες, ΑΜΕΑ, που έχουμε σήμερα ΑΝΑΓΚΗ».

Τα Σωματεία που συμμετέχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας και καλούν όλους του Ηλιουπολίτες σε ξεσηκωμό είναι τα εξής:

Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο Ηλιούπολης, Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλιούπολης «Μ. Παπαμαύρος», Συνδικάτο Οικοδόμων (παράρτημα Ηλιούπολης), Ένωση ΕΒΕ Ηλιούπολης, Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ηλιούπολης – Δάφνης-Υμηττού,  Ένωση Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αθήνας (παράρτημα Ηλιούπολης), Σύνδεσμος Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Αθήνας, Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Ηλιούπολης, Σύλλογος Γυναικών Ηλιούπολης (μέλος ΟΓΕ), Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Κωνσταντίνου «Αγγ. Σικελιανός» και η Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης (ΚΙΠΗ).

Παίρνουμε όλοι μέρος
στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
(παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα)

την ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1.00μ.μ.
έξω από το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.