ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Θα ανταποκριθεί έστω και τώρα η Δημοτική Αρχή???
Εικόνες χθες και σήμερα από την Αγία Μαρίνα και την γύρω περιοχή, από την Λεωφόρο Δημοκρατίας, την Ματσούκα, Αναγνωσταρά κλπ. αλλά ακόμα και στην Κάτω Ηλιούπολη όπου οι δρόμοι είναι παγωμένοι με το χιόνι να φτάνει τους 40 πόντους.

Τα συνεργεία του Δήμου τρέχουν αποσπασματικά και χωρίς σχέδιο και οι χειριστές τους καταγγέλλουν ότι όπου ανοίγουν δρόμους δεν ακολουθεί αλατιέρα. Οι «ντακότες» που έχουν γι’ αυτό το έργο είναι εξαφανισμένες ‘όπως καταγγέλλουν. Οι δε ιδιώτες που έχουν καλέσει, είτε δεν φαίνονται πουθενά είτε πάνε με ρυθμούς ρελαντί. Μόνο οι δύο χειριστές των JCB (χωματουργικά μηχανήματα) του Δήμου είναι στο δρόμο και έχουν εξοντωθεί…

Σπίτια με τριφασικό ρεύμα στη γειτονιά στο 12ο Δημοτικό σχολείο Ηλιούπολης είναι 4 μέρες χωρίς ρεύμα. Αυτό σημαίνει χωρίς ρεύμα και οικιακές συσκευές για οικογένειες με παιδιά, βρέφη και ηλικιωμένους. Ο ΔΕΔΔΗΕ υποστηρίζει ότι έχουν πέσει δέντρα στις κολώνες γύρω από το νεκροταφείο αλλά ούτε ο Δήμος ή ο ΔΕΔΔΗΕ έχουν κάνει κάτι ακόμα.

Βάκχου και Γράμμου είναι τρεις μέρες χωρίς ρεύμα όπως και η Αναγνωσταρά είτε γιατί δεν έχουν πρόσβαση τα συνεργεία του είτε όπως λένε στους κατοίκους -οι της ΔΕΗ- δεν μπορούν να εντοπίσουν το πρόβλημα!!!

Και φυσικά προβλήματα υπάρχουν σε κάθε γειτονιά της Ηλιούπολης που εξακολουθούν να υφίστανται μέχρι σήμερα

Στο κάλεσμα της Λαϊκής Συσπείρωσης να κληθούν οι επικεφαλής ώστε -έστω και την ύστατη ώρα- να βάλουν ένα σχέδιο και ο κ. Δήμαρχος το… αρνήθηκε δια της σιωπής του!!!

Το σχέδιο προστασίας των δημοτών έχει αφεθεί στον αυτόματο πιλότο…

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.