ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Μετά την πρόσφατη γκάφα τους στο μνημείο των Ποντίων, η δημοτική αρχή φαίνεται να μην έχει απομακρυνθεί από την αδιαφορία και την ανικανότητα σκέψης. Αυτή τη φορά, έχουν αποφασίσει να τοποθετήσουν έναν οικίσκο ανακύκλωσης δίπλα στο Μνημείο της πλατείας Ανεξαρτησίας στην Αγία Μαρίνα.

Αντί να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Αγίας Μαρίνας, επιλέγουν να προκαλούν τη δυσαρέσκεια τους. Η δημοτική αρχή πρέπει να δει το σημαντικό θέμα της ανακύκλωσης  με σοβαρότητα και ευαισθησία και όχι με προχειρότητα. Η τοποθέτηση γωνιών ανακύκλωσης, πολυκέντρων ανακύκλωσης, έξυπνων οικίσκων ανακύκλωσης  πρέπει να είναι αποτέλεσμα μελέτης και όχι δίπλα σε μνημεία και επικίνδυνα σημεία που μπορεί να προκαλέσουν ατυχήματα.

Είναι εξαιρετικά ανησυχητικό το γεγονός ότι αυτή η γκάφα της δημοτικής αρχής συνέβη λίγους μήνες μετά από τις διαμαρτυρίες και την απομάκρυνση της γωνίας ανακύκλωσης από το μνημείο των Ποντίων.

"TO ΔIΣ EΞAMAPTEIN OYK ANΔPOΣ ΣOΦOY"

Η δημοτική παράταξη «Η Πόλη που Θέλω» ζητά να απομακρυνθεί ο οικίσκος ανακύκλωσης από την συγκεκριμένη θέση της πλατείας.

Δημοτική παράταξη
"Η Πόλη που θέλω"

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.