ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης απέστειλαν κείμενο προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τον Δήμαρχο και σε επικεφαλής παρατάξεων, σχετικά με το ζήτημα της κατεδάφισης του αυθαιρέτου κτίσματος στον προφήτη Ηλία.

Ολόκληρο το κείμενο:

Κε Πρόεδρε

Μετά την τελευταία ενημέρωση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την τελεσίδικη απόφαση κατεδάφισης του αυθαίρετου κτίσματος στον Προφήτη Ηλία και την απεύθυνση στο Δήμο και άλλους δημόσιους φορείς, του αρμοδίου Δασαρχείου ότι  στερείται πόρων για την υλοποίηση της απόφασης, ζητάμε ως Λαϊκή Συσπείρωση, να τεθεί το θέμα στο επικείμενο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να αποφασίσει συλλογικά και υπεύθυνα για όλες τις αναγκαίες δράσεις που θα συμβάλουν στην άμεση κατεδάφιση του αυθαιρέτου.

Ένα ζήτημα που μας απασχολεί πάνω από 4 χρόνια  προσβάλλοντας την ιστορική μνήμη και την φυσιογνωμία της πόλης, δεν έχουμε  δικαίωμα να το αφήνουμε να καρκινοβατεί και να διαιωνίζεται η αυθαιρεσία του συγκεκριμένου ιερέα που συνεχίζει να προκαλεί με τις ενέργειες του, το σύνολο των κατοίκων.

Τσατσούλη Αναστασία
Κούλια Ζωή
Μπαντζάκη Ηρώ
Χιωτέλης Γιάννης

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.