ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Με ανακοίνωση - κάλεσμα το Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο Ηλιούπολης καλεί τους Ηλιουπολίτες, τα Σωματεία και τους φορείς της πόλης, να σταθούν δίπλα στην συνάδελφό τους που εργάζεται στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ηλιούπολης, στην προσπάθειά της να μην χάσει το σπίτι της από πλειστηριασμό.

Για την διευκόλυνση των εργαζομένων προκηρύσσει ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ τη ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ από τις 10.00 π.μ. έως το τέλος της βάρδιας ώστε μαζικά και οργανωμένα να σταθούμε στο πλευρό της συναδέλφισσας και να μην επιτρέψουμε να χάσει το σπίτι της.

Δίνοντας ραντεβού 10.15 π.μ. έξω από το δημαρχείο, όπου θα υπάρχει πούλμαν για τη μετάβαση μας στα γραφεία της dovalue στη Καλλιθέα.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση – κάλεσμα:

Τα σπίτια του λαού τα σώζει ο ΛΑΟΣ
Κανένας μόνος παντού ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ

Συναδέλφισσες - συνάδελφοι,

Ακόμα και τώρα με υπηρεσιακή κυβέρνηση το κράτος έχει συνέχεια σε βάρος του λαού. “Βροχή” πέφτουν τα κατασχετήρια για λαϊκές κατοικίες. Η πρώτη κατοικία έχει μπει για τα καλά στο μάτι των ομίλων, καθώς τους έχει ανοίξει η όρεξη από τις ρυθμίσεις και τροπολογίες αυτής της κυβέρνησης αλλά και της προηγούμενης, που δίνουν την κατοικία του λαού βορά στην κερδοφορία των τραπεζιτών.

Τελευταίο κρούσμα προσπάθειας αρπαγής πρώτης κατοικίας, είναι συναδέλφισσας μας η οποία εργάζεται στους παιδικούς σταθμούς του δήμου μας. Τα κοράκια (doValue) βγάζουν σε πλειστηριασμό το μοναδικό τους σπίτι, όπου κατοικούν αυτή και τα 2 παιδιά της, μαθητές στο σχολείο.

Ο πλειστηριασμός θα γίνει την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους, τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ της πόλης, τους ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, να σταθούν δίπλα στην συναδέλφισσα ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ. Να μην επιτρέψουμε να πεταχτεί στο δρόμο η οικογένεια. Να είμαστε δίπλα της ΌΛΟΙ την Τετάρτη.

Γι΄ αυτό το λόγο προκυρήσσουμε διευκολυντική ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ τη ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ από τις 10.00πμ έως το τέλος της βάρδιας ώστε μαζικά και οργανωμένα να σταθούμε στο πλευρό της συναδέλφισσες και να μην επιτρέψουμε να χάσει το σπίτι της. Ραντεβού 10.15πμ έξω από το δημαρχείο όπου θα υπάρχει πούλμαν για τη μετάβαση μας στα γραφεία της dovalue στη Καλλιθέα.

Για όλα αυτά ευθύνες έχουν όλες οι κυβερνήσεις που προώθησαν νομοθετικές ρυθμίσεις για τη διευκόλυνση της αρπαγής των κατοικιών από τους τραπεζίτες, υπερασπιζόμενες έτσι την κερδοφορία των τραπεζών αγνοώντας την ανάγκη του
λαού για στέγη. Η επίθεση θα συνεχιστεί και μετά τις εκλογές. Απάντηση σε όλα αυτά μπορεί να δώσει η οργάνωση και η αλληλεγγύη.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ.
Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.

Το Δ.Σ.

Σ.Ε.Δ.Η.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.