ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών επίσκεψη του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Ηλιούπολης κ. Στάθη Ψυρρόπουλου με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο.

Τον Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Στάθη Ψυρρόπουλο συνόδευσαν ο Αρχιμανδρίτης Σπυρίδων Κατραμάδος, προϊστάμενος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ηλιουπόλεως,  μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και στελέχη της παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν σημαντικά καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ηλιούπολη, ενώ ζητήθηκε από τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Ψυρρόπουλο η βοήθεια του Αρχιεπισκόπου Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου για το χρόνιο πρόβλημα του κοιμητηρίου στην Ηλιούπολη. Επιπροσθέτως, συζητήθηκε διεξοδικά η δυνατότητα αξιοποίησης ακινήτων για τη δημιουργία εστίας άπορων φοιτητών, όπως και η στήριξη του ακινήτου του ορφανοτροφείου της πόλης.

Ο Αρχιεπίσκοπος Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έδωσε την ευχή του στο νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Ψυρρόπουλο για μία καλή θητεία με τη δημιουργία σημαντικών έργων που θα αποτελέσουν παρακαταθήκη για την πόλη.

ο Αρχιεπίσκοπος Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έδωσε την ευχή του στο νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Ψυρρόπουλο

Ο Πρόεδρος                                 Η Γραμματέας
Στάθης Ψυρρόπουλος              Έλενα Καπίρη

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.