ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Tην προηγούμενη Παρασκευή 9/2 μετά από εντολή του Δημάρχου της πόλης μας, κατέβηκε για 2η φορά το πανό που είχε αναρτήσει το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Ηλιούπολης και ζητούσε τον τερματισμό του πολέμου στη Γάζα και της γενοκτονίας του Παλαιστινιακού Λαού.

Η δικαιολογία που χρησιμοποίησε ο Δήμαρχος, ήταν «πίεση» εκ μέρους της αρμόδιας Υπουργού Εσωτερικών, στην οποία, σε κάθε περίπτωση και αν υπήρξε, ενέδωσε ως μη όφειλε.

Οι προοδευτικοί και αριστεροί πολίτες της πόλης μας δεν συμφωνούν με την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που εμπλέκει τη χώρα μας σε κάθε πόλεμο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, είτε αυτός γίνεται στην Ουκρανία είτε στην Ερυθρά Θάλασσα.

Αυτούς τους πολίτες οφείλετε να υπηρετείτε κ. Δήμαρχε και όχι στα κελεύσματα της κυβέρνησης της δεξιάς.

Το οφείλετε άλλωστε ενδεχομένως και στον Ανδρέα Παπανδρέου ιδρυτή της παράταξης από την οποία πολιτικά προέρχεστε, ο οποίος είχε εξαιρετικές σχέσεις με τον αείμνηστο Πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Γιασέρ Αραφάτ, τον οποίο πολλές φορές είχε φιλοξενήσει στην Ελλάδα ως πρωθυπουργός της χώρας.

Καταγγέλλουμε λοιπόν την πολιτική "Πόντιου Πιλάτου" που ακολουθείτε σε ένα συνεχιζόμενο έγκλημα σε βάρος του Παλαιστινιακού Λαού από το κράτος του Ισραήλ και σας ενημερώνουμε ότι εμείς παλεύουμε για την δημιουργία ανεξάρτητου Παλαιστινιακού Κράτους που θα φέρει την πολυπόθητη ειρήνη στη Μέση Ανατολή.

Το Συντονιστικό της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.