ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Κειμενο

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (Κ.Ι.Κ.Π.Ε.) στα πλαίσια της συνεργασίας του με τη μη κερδοσκοπική εταιρία Future Library, με σκοπό την αναβάθμιση των βιβλιοθηκών, ενίσχυσε τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης με 302 τίτλους βιβλίων με αξιόλογο περιεχόμενο και εκδοτική αισθητική.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π.Δ.Δ «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.) – Γρηγόρης Γρηγορίου», εκφράζει με τα πιο θερμά λόγια την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες του προς το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (Κ.Ι.Κ.Π.Ε.) που σε μία τόσο δύσκολη οικονομικά περίοδο για τη χώρα μας, όπου οι βιβλιοθήκες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στον εμπλουτισμό της συλλογής τους, το Κ.Ι.Κ.Π.Ε. στήριξε έμπρακτα τη λειτουργία της Δημοτικής μας Βιβλιοθήκης προσφέροντας στους αναγνώστες της ποιοτικές εκδόσεις.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.