ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Κειμενο

Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης – Γρηγόρης Γρηγορίου» προσκαλεί τα νιάτα της πόλης σε ακρόαση, για τη στελέχωση της παράστασης «Η τάξη του '21», που θα φιλοξενηθεί στο Φεστιβάλ Ηλιούπολης τον Σεπτέμβριο 2021, στο πλαίσιο των εορτασμών του Δήμου για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Τα ζωηρά χρώματα της Επανάστασης θα παρασταθούν επί σκηνής από τη νεώτερη γενιά της πόλης, με έναν ζωντανό και φρέσκο τρόπο που θα συνδυάζει υπόκριση, μουσική, αφήγηση, κίνηση και προβολές.

Το κείμενο, την σκηνοθεσία, την μουσική και το video art της παράστασης επιμελείται ο καταξιωμένος Ηλιουπολίτης δημιουργός του Θεάτρου, Κώστας Γάκης.

Για τη συμμετοχή στην παράσταση θα γίνουν δεκτές αιτήσεις νέων της Ηλιούπολης από 18 έως 30 ετών, είτε έχουν κάποια θεατρική πείρα είτε όχι.

Ο σκηνοθέτης αναζητεί νέους με όρεξη, που επιθυμούν να δουλέψουν ομαδικά σε εθελοντική βάση και να δημιουργήσουν μια ενθουσιώδη, εύρυθμη και βαθιά ψυχική παράσταση σε σχέση με τον αγώνα του 1821 αλλά και με την έννοια του αγώνα στο 2021.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν μέχρι την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021 την ψηφιακή φόρμα συμμετοχής και να επισυνάψουν εκεί ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα.

Πληροφορίες στον ΠΑΟΔΗΛ στο τηλέφωνο 210 99 40699

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.