ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Κειμενο

Την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 στις 9 μ.μ., ο Ησαΐας Ματιάμπα έρχεται στην Έκθεση Βιβλίου Ηλιούπολης και παρουσιάζει ένα ανατρεπτικό solo πρόγραμμα.

Η Έκθεση φέτος αποκτά επετειακό χαρακτήρα! Συμπληρώνει 20 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και γιορτάζει, με τη συμμετοχή πολλών εκδοτικών οίκων και συγγραφέων και με περισσότερες εκδηλώσεις, από κάθε άλλη φορά, για μικρούς και μεγάλους.

Η Πλατεία Εθνικής Αντίστασης, από την Παρασκευή 9 Ιουνίου έως και την Σάββατο 24 Ιουνίου 2023, καθημερινά από τις 20.00 έως τις 23:00, θα φιλοξενήσει, στο κέντρο της πόλης μας, τον καθιερωμένο θεσμό που ενθαρρύνει τη φιλαναγνωσία, υποστηρίζει τα τοπικά βιβλιοπωλεία και αποτελεί πόλο έλξης για όλους τους βιβλιόφιλους των νοτίων προαστίων της Αττικής.

Την Έκθεση συνδιοργανώνει, όπως κάθε χρόνο, ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης «Γρηγόρης Γρηγορίου» μαζί με τον Σύλλογο Βιβλιοπωλών Ηλιούπολης.

Στα εγκαίνια της Έκθεσης, ο Ησαΐας Ματιάμπα θα μας καλωσορίσει στο μουσικό του κόσμο με pop, rock, παραδοσιακή και έντεχνη μουσική όπως μοναδικά ο ίδιος ξέρει να συνδυάζει.

ο Ησαΐας Ματιάμπα στην Έκθεση Βιβλίου Ηλιούπολης

Μέσα από γνωστές διασκευές αλλά και μέσα από τραγούδια της δισκογραφίας του, έχει σκοπό να μας ταξιδέψει και να μας φέρει πιο κοντά, να ζωντανέψει τις σκέψεις μας και να χρωματίσει τον κόσμο μας!

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων της έκθεσης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 210-9940699.

20η Έκθεση Βιβλίου Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.