ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Κειμενο

Τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, ξεκινούν οι εγγραφές στα τμήματα Μουσικής Προπαιδείας των Μουσικών Εργαστηρίων του Δήμου Ηλιούπολης, για τη διδακτική περίοδο 2023-2024.

Στη Μουσική Προπαιδεία, τα παιδιά κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο της μουσικής, εξερευνούν τα μουσικά όργανα, μαθαίνουν τις ρυθμικές αξίες και τις νότες και δημιουργούν τις δικές τους μικρές ορχήστρες. Τα τμήματα είναι ομαδικά (έως 8 παιδιά ανά τμήμα), απευθύνονται σε μικρούς μαθητές ηλικίας 4 έως 7 ετών και έχουν μηνιαίο κόστος 12€ για τους κατοίκους ή δημότες Ηλιούπολης και 15€ για τους ετεροδημότες.

Οι εγγραφές στα τμήματα Μουσικής Προπαιδείας, θα πραγματοποιούνται στους χώρους των Μουσικών Εργαστηρίων (Ηρ. Κωνσταντοπούλου & Θάλειας Λουκίδου, 2ος όροφος, δίπλα από το 13ο Δημοτικό), Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη 17:00 – 20:00, ενώ θα συνεχίζονται κατά τη διάρκεια του χρόνου, για όσα τμήματα έχουν κενές θέσεις.

Τα μαθήματα ξεκινούν από 1 Οκτωβρίου.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα πατήστε εδώ

Οι γονείς που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους, πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα και σχετικό έγγραφο το οποίο αποδεικνύει ότι είναι κάτοικοι Ηλιούπολης (π.χ. λογαριασμό ΟΤΕ, ΔΕΗ κ.λπ.), εάν επιθυμούν να επωφεληθούν των ειδικών εκπτώσεων. Η ηλικία των παιδιών που εγγράφονται στα Μουσικά Εργαστήρια θα πρέπει να επιβεβαιώνεται με την επίδειξη σχετικού εγγράφου (π.χ. πιστοποιητικό γέννησης, βιβλιάριο υγείας κ.λπ.).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην υπεύθυνη των τμημάτων Μουσικής Προπαιδείας, κ. Κουτίβα Βαρβάρα, στο τηλέφωνο 6936341241, καθημερινά 8:00 – 16:00.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.