Ο Δήμος μας παρακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις και καινοτομίες στον τομέα της υγείας λειτουργεί δωρεάν μία μοναδική υπηρεσία τηλεϊατρικής - τηλεειδοποίησής που λειτουργεί ως ομπρέλα προστασίας της υγείας για μοναχικά άτομα των οποίων μπορεί να δοκιμαστεί ξαφνικά η υγεία τους με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν.

Τα εν λόγω άτομα παραλαμβάνοντας και έχοντας επάνω τους μια συσκευή τηλεϊατρικής (με χρήση της τεχνολογίας των κινητών τηλεφώνων - GSM) αποκτούν τη δυνατότητα με την πίεση ενός πλήκτρου SOS να λάβουν άμεσα ιατρικές συμβουλές, αν χρειαστεί δια ζώσης ιατρική φροντίδα και άμεση και ταυτόχρονη ενημέρωση οικείου προσώπου. Η υπηρεσία προσφέρεται σε 24ωρη βάση, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες του χρόνου.

Η παρουσίαση των υπηρεσιών τηλεϊατρικής και η διάθεση συσκευών τηλεειδοποίησης θα γίνει
Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017 και ώρες 10πμ – 1μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης,Σοφοκλή Βενιζέλου & Μαρίνου Αντύπα

Παράλληλα θα παρουσιασθεί και προσφερθεί το Ψηφιακό Βιβλιάριο Υγείας το οποίο συνιστά ένα πλήρες διαδικτυακό ιατρικό ιστορικό του δημότη, στο οποίο μπορεί να έχει πρόσβαση ο ίδιος ο δημότης, κάποιος φροντιστής της υγείας του και φυσικά ο ιατρός του με στόχο την οργάνωση και άμεση εξυπηρέτηση του ωφελούμενου.

Οι ενδιαφερόμενοι-ωφελούμενοι για συσκευή τηλεειδοποίησης χρειάζεται να προσκομίσουν: 1) φωτοτυπία δελτίου ταυτότητας, 2) φωτοτυπία λογαριασμού ΔΕΚΟ (να φαίνεται η Διεύθυνση κατοικίας) και 3) να δηλώσουν το ΑΦΜ.

Αίτηση μπορεί να γίνει και για τρίτο άτομο που αδυνατεί να βγει από το σπίτι του με διαδικασία "γνήσιου υπογραφής". Για πληροφορίες στο 210.9970055, 09:00 με 14:00.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.