Σας ενημερώνουμε ότι λόγω βλάβης της ΕΥΔΑΠ και διακοπή της υδροδότησης, το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης θα παραμείνει κλειστό από σήμερα 6/12/17 έως ότου αποκατασταθεί η βλάβη.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στο Α ́ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης (Εθν. Μακαρίου & Ηρώς Κωνσταντοπούλου) στις 27-28-29/12/2017 και 2-3-4-5/1/2018.

Η Πρεσβεία της Ιαπωνίας οργανώνει για έκτη συνεχή χρονιά Επίδειξη Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών, που φέτος θα φιλοξενηθεί στο Α’ Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Hλιούπολης.

Η Σία Τοτσίδου ηγείται των κορυφαίων σκόρερ του πρωταθλήματος ύστερα από 4 αγωνιστικές με  77 πόντους ενώ ακολουθεί η ΧΟΛΣΤ των Μακεδόνων με 74. Στην 10αδα των κορυφαίων σκόρερ του πρωταθλήματος είναι η συμπαίκτρια της Τοτσίδου στην Ηλιούπολη Νάσια Λιάγκη.

Η Αθανασία Λιάγκη, του Γυμναστικού Συλλόγου Ηλιούπολης (ΓΣΗ) αναδείχθηκε MVP της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Ποδαρικό με το δεξί θέλει να κάνει η ομάδα βόλεϊ γυναικών της Ηλιούπολης στο πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι για την A1 Volley League 2017-18.

O Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.) – ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύλλογο Hatha – Yoga θα υλοποιήσουν δωρεάν πρόγραμμα άσκησης για τους δημότες – κατοίκους της Πόλης μας.


Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 1ο τουρνουά βόλεϊ Δημήτρης Κιντής φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που διοργάνωσε το τμήμα βόλεϊ γυναικών Ηλιούπολης. Μετά την ολοκλήρωση του 3μερου του τουρνουά Δ. Κιντής η ομάδα της Ηλιούπολης κατέκτησε την 1η θέση.

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το 1ο τουρνουά Δημήτρης Κιντής φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που θα διοργανώσει το τμήμα βόλεϊ γυναικών το 3ήμερο 29-30/9 και 1/10 στο Α' κλειστό γυμναστήριο Ηλιούπολης.

ΟΔΗΓΟΣ Ηλιούπολης

Οδηγός Αγοράς Ηλιούπολης 2017

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail

ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΓΩΝΙΑ