ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο κύκλος Δωρεάν Σεμιναρίων Ψηφιακών Δεξιοτήτων από το MEDIA LAB του Δήμου Ηλιούπολης.

Το αντικείμενο των σεμιναρίων αφορούσε αυτή την φορά την Επεξεργασία Ήχου, την Επεξεργασία Βίντεο, Cloud & Online Υπηρεσίες, τον Μικροϋπολογιστή Rapsberry, τον Μικροεπεξεργαστή Arduino.

Οι συμμετοχές στον Κύκλο Σεμιναρίων Ψηφιακών Δεξιοτήτων ξεπέρασαν φέτος κάθε προηγούμενο με πρωτοφανή συμμετοχή και ανταπόκριση του κόσμου, που αναδεικνύει τη μεγάλη ανάγκη των Δημοτών για να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της Ψηφιακής εποχής και να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους μέσα από την τεχνολογία.

Τα σεμινάρια εμψυχώνει ο κ. Στάθης Νικολακόπουλος, Ηλεκτρονικός Μηχανικός του Δήμου Ηλιούπολης και Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων στον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) και στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ).

Το «παρών» έδωσε κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων η Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κα Κυριακή Μαρή, η οποία αναφέρθηκε στην σημαντική πρωτοβουλία του Δήμου Ηλιούπολης να προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια ψηφιακών Δεξιοτήτων και στο γεγονός ότι η ψηφιοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου Ηλιούπολης μέσα από την υιοθέτηση νέων τεχνολογιών είναι προτεραιότητα της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ηλιούπολης.

Δωρεάν σεμινάρια ψηφιακών δεξιοτήτων στο MEDIA LAB του Δήμου Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.