ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Δεν χρειάζεται να βρέξει πολύ. Αρκούν λίγες σταγόνες βροχή για να δούμε το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης να πλημμυρίζει με νερά.

Τα αποτελέσματα της σημερινής βροχής μπορείτε να τα δείτε στις φωτογραφίες που παραθέτουμε παρακάτω και είναι από τον 1ο όροφο του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης.

Το δάπεδο του 1ου ορόφου

Οι προθήκες ήδη εμφανίζουν φθορές

το σημείο στο ταβάνι που μπαίνουν τα νερά (1ος όροφος)

Το πρόβλημα έχει ξεκινήσει αρκετά χρόνια πριν και οι υποσχέσεις επισκευής του επίσης αλλά από υποσχέσεις έχουμε χορτάσει. Το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο, ανεξάρτητα από το ποιος είναι στο τιμόνι της διαχείρισης του Δήμου.

Κάθε χρόνο η εκάστοτε Δημοτική Αρχή φέρνει προς ψήφιση τον Προϋπολογισμό και το Τεχνικό Πρόγραμμα όμως…

Όμως το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης, παραμένει χωρίς Προϋπολογισμό για το 2021 και ούτε στο φετινό Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου υπάρχει κάποια αναφορά, για κονδύλι επισκευής του και γενικότερα της συντήρησής του.

Να ελπίζουμε ότι θα γίνει κάτι και θα αλλάξει αυτή η τακτική?

Μπα δεν νομίζουμε!!! Το …προϊόν δεν φέρνει κέρδη, άρα ότι δεν έχει κερδοφορία είναι χασούρα. Σωστά κύριοι της Διοίκησης???

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.