ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Εργαζόμενοι και γονείς αναδεικνύουν με ανακοινώσεις και παρεμβάσεις τους, για πολλοστή φορά φέτος, το σοβαρό ζήτημα της ποιότητας του κρέατος, που ο προμηθευτής φέρνει στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου!

Ένα πρόβλημα που έρχεται για τρίτη φορά στο προσκήνιο και δυο βδομάδες τώρα, το κρέας έχει αφαιρεθεί και πάλι από το διαιτολόγιο βρεφών και νηπίων, αφού Μάγειρες και Υπεύθυνοι παραλαβής στους Παιδικούς Σταθμούς αρνούνται και σωστά, να παραλάβουν το ακατάλληλο προϊόν.

Σαν Λαϊκή Συσπείρωση έχουμε προειδοποιήσει, από την πρώτη φορά που ως θέμα πρωτοήρθε στην επικαιρότητα, ότι ειδικά σε φάση ανόδου των τιμών, το πρόβλημα της ποιότητας των τροφίμων από τους προμηθευτές στους Παιδικούς Σταθμούς θα μεγεθύνεται. Γι’ αυτό και απαιτείται επαγρύπνηση και οργανωμένος έλεγχος των προμηθειών στους Παιδικούς Σταθμούς, απέναντι σε ένα έτσι και αλλιώς γκρίζο τοπίο, που διαχρονικά κινούνται οι προμήθειες τροφίμων, σε αυτόν τον ευαίσθητο τομέα!

Αλήθεια τι στάση επέλεξε να κρατά όλο αυτό το διάστημα η Δημοτική Αρχή και ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου σε αυτό το ζήτημα???

Απλά συνεχίζουν να κάνουν «πλάτες» στο προμηθευτή, αγνοώντας κραυγαλέα και πεισματικά τις επανειλημμένες αναφορές και προειδοποιήσεις των εργαζομένων.

Καλούμε την Δημοτική Αρχή να πάρει άμεσα μέτρα, ώστε να αποκατασταθεί εδώ και τώρα και με πλήρη ασφάλεια, το διαιτολόγιο των παιδιών και να πάψει επιτέλους να παίζει με την υγεία των παιδιών!

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.