ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Ο νέος Δήμαρχος της πόλης Στάθης Ψυρρόπουλος,  

  • αφού κατάφερε επιτέλους να "καθαρίσει" την πόλη, να επισκευάσει τα χαλασμένα απορριμματοφόρα για να μπορούν οι εργαζόμενοι να βγαίνουν να κάνουν τη δουλειά τους,
  • αφού τον "βοήθησαν" "ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ" και οι εργολάβοι για να πιάσουν στασίδι στη σειρά της μοιρασιάς των εργολαβιών,
  • αφού ξαναγύρισε στα γραφεία, τα "δικά του παιδιά",
  • αφού πήρε με 2μηνη σύμβαση, χειριστή JCB, για να καλύψει το κενό που ο ίδιος δημιούργησε, με την παράνομη απόφαση Δημάρχου τοποθέτησης σε θέση επόπτη τον ένα από τους δύο χειριστές που είχαμε στο δήμο
  • αφού έστειλε και συναδέλφισσα ΠΕ Γυμνάστρια στην Τεχνική Υπηρεσία!!!!... άραγε για να τους γυμνάσει;...

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ να δώσει εξετάσεις στα "συμφέροντα" που τον στήριξαν και είναι στοιχισμένα με την κυβερνητική πολιτική, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΟΛΟΥΣ τους εργαζομένους του δήμου και τις αποφάσεις τους και ΚΑΤΕΒΑΣΕ το πανό ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗΣ στο έγκλημα και τη γενοκτονία του λαού ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ.

ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ
Η πράξη του δηλώνει  τη στήριξη του στη ΣΦΑΓΗ ενός ΛΑΟΎ.

Το Διοικητικό συμβούλιο του ΣΩΜΑΤΕΊΟΥ αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ, ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ τη ΔΕΥΤΈΡΑ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024 από τις 11.00 έως τη λήξη της βάρδιας. Επίσης καλούμε ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους σε ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στις 11.30π.μ. έξω από το Δημαρχείο.

Καλούμε τα σωματεία, τους φορείς, τις δημοτικές παρατάξεις να πάρουν θέση.

Ο Δήμαρχος θα πάρει την απάντηση του από τους εργαζόμενους και το λαό της πόλης για την απαράδεκτη και προκλητική του ενέργεια.

Εμείς συνάδελφοι γυρίζουμε στο σπίτι μας και κοιτώντας στα μάτια τα παιδιά μας ευχόμαστε όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι καλά.

Ο Δήμαρχος καίγεται για τα συμφέροντα αυτών που τα βομβαρδίζουν...

Το Δ.Σ.

Σ.Ε.Δ.Η.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.