ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 και να παρακολουθήσετε την παρέλαση. Η επίσημη δοξολογία θα τελεστεί τη Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016 και ώρα 11.00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Το πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821 θα είναι ως εξής:

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Γενικός Σημαιοστολισμός των καταστημάτων του Δήμου, του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ.. των Τραπεζών, των Οργανισμών, καθώς και των ιδιωτικών καταστημάτων, των οικιών, των οδών και των πλατειών μέχρι και τη δύση της 25ης Μαρτίου 2016.
Ομιλίες σε Σχολεία, Δημόσιες Υπηρεσίες, Οργανισμούς Ν.Π.Δ.Δ., κ.λπ. Προσκύνημα και Κατάθεση Στεφάνων από μαθητές Σχολείων (σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα) στις 11.00 π.μ. στα μνημεία της πόλης. Φωταγώγηση των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. των Οργανισμών.

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Ώρα 11.00 π.μ.: Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην οποία καλούνται να παραοτούν:
Οι Αρχές της πόλης, οι προϊστάμενοι και οι υπάλληλοι όλων των Δημοσίων Υπηρεσιών και Οργανισμών, των Τραπεζών και λοιπών Ιδρυμάτων. GxTpooumoi Κομμάτων, τα Δ.Σ. των Αντιστασιακών και λοιπών Οργανώσεων. Σωματείων. Συλλόγων και όλοι οι πολίτες.

Ώρα 11.30 π.μ.: Επιμνημόσυνη Δέηση στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
• Πανηγυρικός της ημέρας από το Δήμαρχο κ. Βασίλη Βαλασόπουλο.
• Κατάθεση Στεφάνων.
• Σιγή ενός λεπτού στην μνήμη των ένδοξων νεκρών.
• Εθνικός 'Υμνος.

• Ώρα 12.00μ.: Έναρξη της παρέλασης
Τελετάρχης ορίζεται ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου κος Καλούδης Κωνσταντίνος.

Πρόσκληση Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 2016

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.