ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία εθελοντών και ασθενών για την ν. Πάρκινσον «ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ - κίνηση» έχουν δημιουργήσει την κοινότητα «Πάρκινσον κίνηση - Ηλιούπολης» η οποία διενεργεί δράσεις σε τοπικό επίπεδο.

Η προσπάθεια για ενημερώση, ευαισθητοποιήση και προωθήση μιας όσο γίνεται πιο ολοκληρωμένης διαχείρησης της νόσου συνεχίζεται με την ακόλουθη ενημερωτική/συμβουλευτική ομιλία:

«Αντιμετώπιση freezing/παγώματος και των συνεπειών του στους ασθενείς με ν. Parkinson»

Παρασκευή 3/6/2016, ώρα 18:00 στο Δημαρχείο

Η ομιλία θα είναι ανοικτή στα μέλη της κοινότητας «Πάρκινσον κίνηση – Ηλιούπολη» με στόχο την έγκυρη ενημέρωση και την κοινωνικοποίηση. Στις δραστηριότητες μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι κάτοικοι του Δήμου μας, ασθενείς ή φροντιστές αρκεί να γίνουν μέλη της κοινότητας.

Η κοινότητα και η ομάδα είναι πηγές γνώσης και δύναμης. Γίνε δωρεάν μέλος δηλώνοντας συμμετοχή στο τηλέφωνο 210 – 2224466 (αναφέρατε Δήμο και στοιχεία επικοινωνίας).

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.