ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Καλούμε τους αυτοαπασχολούμενους Επαγγελματίες – Βιοτέχνες & Έμπορους να δώσουν, μαζικά το παρόν στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης, την Τετάρτη 16 Μάρτη, ώρα 19:00.

Θέματα:
Απολογισμός Δράσης 2015
Οικονομικός Απολογισμός
Ενημέρωση για τις εξελίξεις.
Σχεδιασμός και οργάνωση της παραπέρα δράσης.

Συνάδελφοι,
Μετά τη μεγαλειώδη Πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση στις 4 Φλεβάρη και τα συλλαλητήρια στις 13 & 14 Φλεβάρη στην Αθήνα με την συμμετοχή δεκάδων χιλιάδων αγροτών, εργαζόμενων και αυτοαπασχολούμενων, καλούμαστε να οργανώσουμε παραπέρα την κλιμάκωση του αγώνα μας, απέναντι στη βάρβαρη επίθεση που δεχόμαστε. Η ενωτική αγωνιστική διάθεση που εκφράστηκε στις κινητοποιήσεις πρέπει να βρει ανταπόκριση με ακόμη περισσότερους στον αγώνα.

Το σχέδιο αυτό, εάν ψηφιστεί από την Ελληνική Βουλή, θα επιφέρει καταστροφικές συνέπειες, σε όλα τα λαϊκά στρώματα και κυρίως στους αυτοαπασχολούμενους της πόλης και του χωριού.

Τα αντιασφαλιστικά - αντιλαϊκά σχέδια κυβέρνησης, Ε.Ε, κεφαλαίου δεν θα περάσουν. Το νομοσχέδιο - λαιμητόμος πρέπει να αποσυρθεί.

Δεν εφησυχάζουμε! Είμαστε σε επαγρύπνηση και αγωνιστική ετοιμότητα.
Οργανώνουμε την αντίσταση στα μέτρα που μας αφανίζουν.
Συμμετέχουμε όλοι ενεργά, στις δραστηριότητες της Ένωσης.

ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ
ΠΕΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ - ΜΗ ΜΕΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ.
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ - ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ
& ΕΜΠΟΡΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Μαβίλη & Σπύρου Τσούκα (Χαλικάκι)
Τηλ. 6944474444 - 6985555016
www.ebeilioupolis.wordpress.com • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.