ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Καλούνται οι συνδημότες Ιατροί όλων των ειδικοτήτων να προσέλθουν για ενημέρωση με θέμα «ΚΕΠ Υγείας (Κέντρο Πρόληψης Υγείας)» την Κυριακή, 06/12/2015 και ώρα 12.00 μ.μ. στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης.

Το Κέντρο Πρόληψης Υγείας είναι μια Κοινωνική δράση και υπηρεσία που οργανωμένα κατευθύνει τους συνδημότες μας σε μια σειρά προληπτικών ιατρικών εξετάσεων, που σκοπό έχουν να προλάβουν τη νόσο πριν αρχίσουν να εκδηλώνονται τα συμπτώματα της.

Οι συνδημότες μας, με τον ασφαλιστικό τους φορέα να καλύπτει το κόστος των εξετάσεων, θα αποστέλλονται στους ιδιώτες Ιατρούς που συνεργάζονται με το ΚΕΠ Υγείας, όπως επίσης και στα ιδιωτικά και δημόσια ιατρικά εργαστήρια και νοσηλευτικά ιδρύματα.

Είναι μια νέα σημαντική Κοινωνική δράση που γίνεται σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) και πραγματικά θα βοηθήσει και θα συμβάλλει στην προαγωγή της υγείας των συμπολιτών μας.

Θερμή παράκληση προς όλους τους Ιατρούς της πόλης να παραστούν στην συνάντηση και να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα στέλνοντας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., υπόψη κ. Μεσσήνη Ζωής αναγράφοντας το όνομα, την ειδικότητα και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.