ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Κειμενο

Τα Special Olympics Ελλάς φιλοξενεί με πολύ χαρά ο Δήμος της Ηλιούπολης σήμερα Τρίτη 1 Δεκεμβρίου και αύριο Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο της 12ης Ευρωπαϊκής   Εβδομάδας Μπάσκετ Special Olympics Hellas.

Η 12η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μπάσκετ Special Olympics διοργανώνεται στην Ηλιούπολη όπως και σε πολλές άλλες πόλεις της Ευρώπης σε συνεργασία με την FIBA EUROPE και τη Special Olympics Ευρώπης, με προσωπικότητες του Μπάσκετ όλης της Ευρώπης, με σκοπό να δώσουν ευκαιρίες σε άτομα με διανοητική αναπηρία να συμμετάσχουν σε αγώνες Μπάσκετ και να συνυπάρξουν στους αγωνιστικούς χώρους με τα πρότυπά τους.

Special Olympics Hellas

Στις εκδηλώσεις των Special Olympics θα συμμετάσχουν συνολικά 18.500 αθλητές με διανοητική αναπηρία από 35 χώρες της Ευρώπης με την συνεργασία των αντίστοιχων Εθνικών Ομοσπονδιών Καλαθοσφαίρισης με σκοπό:

    Την προώθηση της κοινωνικής ένταξης μέσω των United Sports και φιλικών αγώνων
    Την επέκταση των αγώνων Μπάσκετ 3Χ3
    Τη μέγιστη συμμετοχή αθλητικών με διανοητική αναπηρία όλων των επιπέδων ικανότητας
    Τη συμμετοχή νέων αθλητών Special Olympics
    Την όσο μεγαλύτερη προβολή των δραστηριοτήτων από τα ΜΜΕ
    Τη συμμετοχή επαγγελματιών και προσωπικοτήτων από το χώρο του Μπάσκετ

Οι αγώνες πραγματοποιούνται στο Κλειστό Μπάσκετ της Ηλιούπολης από τις 10:00 σήμερα με την συμμετοχή της Α.Ε. Αστυνομικών Ελλάδος και τη SOH και αύριο Τρίτη 2 Δεκεμβρίου από τις 10:00 με επίδειξη 3Χ3 και την συμμετοχή της Basket City και της ομάδας της Βουλής των Ελλήνων.

Special Olympics Hellas

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.