ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Κειμενο

Γκολ στη φτώχεια έβαλαν οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές των τεσσάρων Σωματείων της Πόλης και οι Παλαίμαχοι του Ατρόμητου Περιστερίου.

Το παιχνίδι έγινε στα πλαίσια των καθιερωμένων αθλητικών συναντήσεων για "Φιλανθρωπικό Σκοπό", που διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου μας, σε συνεργασία με τους Παλαίμαχους Ποδοσφαιριστές της Πόλης μας. Δεκάδες σακούλες με τρόφιμα προσφέρθηκαν από τους παρευρισκόμενους προκειμένου να ενισχυθεί το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο.

Ο Ατρόμητος Περιστερίου ευχαρίστησε και έδωσε αναμνηστικές Πλακέτες στον Δήμαρχο της Πόλης μας Βασίλη Βαλασόπουλο, στον Πρόεδρο του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού Θεμιστοκλή Γιαννόπουλο και στον Πρόεδρο των Παλαιμάχων Ηλιούπολης κ. Γιάννη Στέφα.

Ο Δήμος μας τίμησε την ομάδα Παλαιμάχων Ατρομήτου, τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και Πρόεδρο Ατρομήτου, κ. Γεώργιο Κωνσταντινίδη, τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, Καίσαρα Τσιριμάγκο Γενικό Γραμματέα παλαιμάχων, και Θεόδωρο Κωνσταντινίδη προπονητή παλαιμάχων Ατρομήτου.

Βραβεύθηκαν επίσης οι 3 διαιτητές του φιλανθρωπικού αγώνα.

Για την ιστορία ο Ατρόμητος κέρδισε τους Παλαίμαχούς μας με 6 -3.

Και οι δύο ομάδες έβαλαν το πιο θεαματικό γκολ. Το γκολ στη ζωή!!!

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.