ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Κειμενο

Πλούσιο θέαμα και γκολ ανθρωπιάς προσέφεραν τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Γήπεδο της πόλης οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των συλλόγων της Ηλιούπολης και των παλαίμαχων του Α.Σ. Σουρμένων, σε παιχνίδι που έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό και στο οποίο συγκεντρώθηκαν αρκετά τρόφιμα για τους απόρους της πόλης μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ο Δήμος Ηλιούπολης βράβευσε με πλακέτα τους παλαίμαχους των Σουρμένων την οποία απένειμε ο Πρόεδρος του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. κος Θέμης Γιαννόπουλος ενώ έγινε και ανταλλαγή αναμνηστικών μεταξύ των δύο ομάδων.

Στον αγώνα παρευρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης κος Μαρίνος Μπασούρης.

Ο Δήμαρχος της πόλης μας κος Βασίλης Βαλασόπουλος, ο Πρόεδρος του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. κος Θέμης Γιαννόπουλος και ο Προέδρος των Παλαιμάχων συλλόγων Ηλιούπολης κος Γιάννης Στέφας ευχαριστούν θερμά τους παλαίμαχους των Σουρμένων για τη συμπαράσταση τους στην προσπάθεια αυτή.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Κλιμάκιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την παρουσία τους.

Για τους Παλαίμαχους Συλλόγων Ηλιούπολης αγωνίστηκαν οι:
Μωραϊτης, Κάπελας, Αγγελάκης, Λιβάν, Παπαγιάννης, Φωτουλάκης, Χουσιάδας, Μπαΐλας, Πούλιος, Παπάζογλου, Γεωργόπουλος, Αγγελόπουλος, Τσακνάκης, Βαλεντίνος, Κολημπήρης, Δήμος, Δραδάκης, Ζησόπουλος, Εμμανουήλ, Στέφας, Διονυσίου, Σπαθάρος, Ζαγκλαράς, Στυλιανού, Φειδάς, Καραθανάσης, Μηχαηλίδης.

Για τους Παλαίμαχους του Α.Σ. Σουρμένων αγωνίστηκαν οι :
Μανωλιάδης, Καράγιωργας, Τουρισίστας Δ., Τουρισίστας Γ., Τουρισίστας Σ., Τουρισίστας Β., Κονταξής, Ξενόπουλος, Καζαντζής, Παπαδόπουλος, Γκοβερίνος, Ασφής, Κωστικίδης, Αποστολίδης, Σακκάς.

Ευχόμαστε σε όλους Χρόνια πολλά!!!

Ευχαριστούμε το sportifico.gr για τη φωτογραφία.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.