ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Κειμενο

Όλοι όσοι από τους συμπολίτες μας, εμπλέκονται καθ΄οιονδήποτε τρόπο (παράγοντες, γονείς, αθλητές) με τον ερασιτεχνικό (σωματειακό) αθλητισμό – και ειδικότερα το ποδόσφαιρο - γνωρίζουν πολύ καλά ότι, σε μια Πόλη 150 χιλιάδων κατοίκων σαν την Ηλιούπολη, το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν καθημερινά είναι η έλλειψη αθλητικών χώρων.

Φυσικά αυτό το γνωρίζει και η Δημοτική Αρχή (ΠΑΟΔΗΛ), η οποία έχει την ευθύνη για την χρήση και την συντήρηση των γηπέδων.

Ενώ λοιπόν τα γήπεδα της πόλης (επί της ουσίας το Β΄ Αθλητικό Κέντρο –ΔΙΑΝΑ, στην Αγία Μαρίνα) ασφυκτιούν από 100άδες αθλητές και αναγκάζονται οι Σύλλογοι να χρησιμοποιούν το χορτάρι που υπάρχει στο Αθλητικό Κέντρο του Στίβου στο «Χαλικάκη», η Απερχόμενη Δημοτική Αρχή (ΠΑΟΔΗΛ), καλεί σε συνεδρίαση την ερχόμενη Τρίτη (27/8) τα μέλη του Δ.Σ. και εισηγείται την παράταση για ένα ακόμη έτος της Παραχώρησης της χρήσης (8 – 11 μ.μ. τις Καθημερινές και ολόκληρα τα Σαββατοκύριακα) του Δ΄ Αθλητικού Κέντρου (ΚΥΤ) στον Ιδιώτη, αρχής γενομένης από την λήξη της ισχύουσας Σύμβασης την 1η Οκτωβρίου 2019...

Γεννούνται λοιπόν  πολλά ερωτήματα, όπως:

  • Αφού η Σύμβαση λήγει 30/9 προς τι η βιασύνη τα απερχόμενης Διοίκησης, τέσσερεις μέρες πριν την Ορκωμοσία (31/8) του Νέου Δημοτικού Συμβουλίου, να παρατείνει για ένα χρόνο την ισχύ της?
  • Ποια είναι άποψη για το Θέμα, του Νέου Δημάρχου της Πόλης, κ. Χατζηδάκη?
  • Ποια είναι η Θέση των Δημοτικών σχηματισμών και των μελών του Νέου Δημοτικού Συμβουλίου?
  • Δεν γνωρίζουν οι Αρμόδιοι τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν τα Σωματεία - και οι γονείς των παιδιών - με τις ώρες των προπονήσεων που πολλές φορές αναγκάζουν 12χρονα να κοιμούνται καθημερινές μετά τις 11.μ.μ?
  • Δεν γνωρίζουν οι Αρμόδιοι ότι, το «Χαλικάκη» είναι γήπεδο στίβου και κάθε χρόνο πολλά μικρά παιδιά που αναγκάζονται να προπονούνται εκεί, αποκομίζουν – λόγω των «ρίψεων» που γίνονται – σοβαρούς τραυματισμούς (διαστρέμματα, κατάγματα, χιαστούς κλπ)?      
  • Αφού η υπογραφείσα (2015) Σύμβαση, προβλέπει πως αν δεν καταβάλλεται το μίσθιο (520 ευρώ) στο πρώτο 10ήμερο κάθε μήνα, αυτός κηρύσσεται έκπτωτος, σε ποιές «οικονομικές εκκρεμότητες» του μισθωτή, αναφέρεται η μεθαυριανή Εισήγηση???? και τέλος...
  • Το απερχόμενο Δ.Σ. θα κληθεί να πάρει μια απόφαση Νόμιμη... ΗΘΙΚΗ???

Μιχάλης Τασούλας

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.