ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Κειμενο

Όλοι όσοι από τους συμπολίτες μας, εμπλέκονται καθ΄οιονδήποτε τρόπο (παράγοντες, γονείς, αθλητές) με τον ερασιτεχνικό (σωματειακό) αθλητισμό – και ειδικότερα το ποδόσφαιρο - γνωρίζουν πολύ καλά ότι, σε μια Πόλη 150 χιλιάδων κατοίκων σαν την Ηλιούπολη, το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν καθημερινά είναι η έλλειψη αθλητικών χώρων.

Φυσικά αυτό το γνωρίζει και η Δημοτική Αρχή (ΠΑΟΔΗΛ), η οποία έχει την ευθύνη για την χρήση και την συντήρηση των γηπέδων.

Ενώ λοιπόν τα γήπεδα της πόλης (επί της ουσίας το Β΄ Αθλητικό Κέντρο –ΔΙΑΝΑ, στην Αγία Μαρίνα) ασφυκτιούν από 100άδες αθλητές και αναγκάζονται οι Σύλλογοι να χρησιμοποιούν το χορτάρι που υπάρχει στο Αθλητικό Κέντρο του Στίβου στο «Χαλικάκη», η Απερχόμενη Δημοτική Αρχή (ΠΑΟΔΗΛ), καλεί σε συνεδρίαση την ερχόμενη Τρίτη (27/8) τα μέλη του Δ.Σ. και εισηγείται την παράταση για ένα ακόμη έτος της Παραχώρησης της χρήσης (8 – 11 μ.μ. τις Καθημερινές και ολόκληρα τα Σαββατοκύριακα) του Δ΄ Αθλητικού Κέντρου (ΚΥΤ) στον Ιδιώτη, αρχής γενομένης από την λήξη της ισχύουσας Σύμβασης την 1η Οκτωβρίου 2019...

Γεννούνται λοιπόν  πολλά ερωτήματα, όπως:

  • Αφού η Σύμβαση λήγει 30/9 προς τι η βιασύνη τα απερχόμενης Διοίκησης, τέσσερεις μέρες πριν την Ορκωμοσία (31/8) του Νέου Δημοτικού Συμβουλίου, να παρατείνει για ένα χρόνο την ισχύ της?
  • Ποια είναι άποψη για το Θέμα, του Νέου Δημάρχου της Πόλης, κ. Χατζηδάκη?
  • Ποια είναι η Θέση των Δημοτικών σχηματισμών και των μελών του Νέου Δημοτικού Συμβουλίου?
  • Δεν γνωρίζουν οι Αρμόδιοι τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν τα Σωματεία - και οι γονείς των παιδιών - με τις ώρες των προπονήσεων που πολλές φορές αναγκάζουν 12χρονα να κοιμούνται καθημερινές μετά τις 11.μ.μ?
  • Δεν γνωρίζουν οι Αρμόδιοι ότι, το «Χαλικάκη» είναι γήπεδο στίβου και κάθε χρόνο πολλά μικρά παιδιά που αναγκάζονται να προπονούνται εκεί, αποκομίζουν – λόγω των «ρίψεων» που γίνονται – σοβαρούς τραυματισμούς (διαστρέμματα, κατάγματα, χιαστούς κλπ)?      
  • Αφού η υπογραφείσα (2015) Σύμβαση, προβλέπει πως αν δεν καταβάλλεται το μίσθιο (520 ευρώ) στο πρώτο 10ήμερο κάθε μήνα, αυτός κηρύσσεται έκπτωτος, σε ποιές «οικονομικές εκκρεμότητες» του μισθωτή, αναφέρεται η μεθαυριανή Εισήγηση???? και τέλος...
  • Το απερχόμενο Δ.Σ. θα κληθεί να πάρει μια απόφαση Νόμιμη... ΗΘΙΚΗ???

Μιχάλης Τασούλας

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΓΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.