ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Κειμενο

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής πανηγυρίζει ο Γ.Σ Ηλιούπολης, μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Άρη Σκάλας με 0-1.

Το πρώτο ημίχρονο κινήθηκε υποτονικά, με την Ηλιούπολη να έχει μεν την πρωτοβουλία των κινήσεων, σημειώνοντας 2 καλές φάσεις, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βρει δίχτυα. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ηλιούπολη ανέβασε ρυθμούς και κατάφερε να σκοράρει με τον Βuxton στο 66′. Το 0-1 ήταν και το τελικό σκορ, με την Ηλιούπολη να παίρνει το πολύτιμο τρίποντο.

Οι αρχικές συνθέσεις των ομάδων είχαν ως εξής:

Άρης Σκάλας: Ζιάρρας, Χρήστου, Μπινιώρης, Κολλάτος, Μανωλάκος, Λιναρδάκος (85′ Δαγκλής), Σταυρόπουλος (80′ Παπασπυριδάκος), Σεμερτζάκης, Παρασίδης (75′ Μπόγρης), Γουόρντεν, Γετόν.

ΓΣ Ηλιούπολης: Τσάκαλος, Πολίτης (46′ Κωστόπουλος), Μπουσάι, Κρητικός, Κουτσογκίλας, Μαλάι, Ταβάρες (65′ Σάμιος), Γάγγος (46′ Ντινιωτάκης), Γεμιστός, Σταύρου, Μπάξτον (82′ Πουλιάνος).

Με αυτό το αποτέλεσμα, οι «κυανερυθροι» εξασφάλισαν και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τον επόμενο αγώνα να είναι εντός έδρας απέναντι στον Άγιο Ιερόθεο την προσεχή Κυριακή 20/3.

Τους παίκτες του «Ήλιου» υποδέχθηκαν στο Α' Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης φίλοι και οπαδοί της ομάδας, επιφυλάσσοντας τους θερμό καλωσόρισμα μετά την επισημοποίηση της κατάκτησης της πρώτης θέσης.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.