ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Σε εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού των οικοπέδων της Δημόσιας Περιουσίας προχώρησε ο Δήμος Ηλιούπολης στο πλαίσιο του μακριού και με συνέπεια αγώνα που δίνει για την προστασία και την αξιοποίηση τους.

Όπως είναι γνωστό, μετά από 30 χρόνια σκληρών πολιτικών και δικαστικών αγώνων του Δήμου και του Δημοσίου, ενάντια στους κληρονόμους Νάστου, οι καταπατημένες εκτάσεις αποδόθηκαν στο Δημόσιο με την υπ΄ αριθμ. 257/2016 απόφαση του Εφετείου Αθηνών.

Ο αγώνας όμως για την κατοχύρωση του δημόσιου - δημοτικού τώρα - χαρακτήρα των οικοπέδων αυτών δεν σταματάει εδώ για τον Δήμο της Ηλιούπολης.

Η υγιεινή, η ασφάλεια και η αισθητική που προϋποθέτουν τον καθαρισμό και την περιποίηση των οικοπέδων αυτών, μέχρι την τελική τους αξιοποίηση σε περιβαλλοντική κατεύθυνση, συνεχίζεται αδιάλειπτα.

Ο Δήμος καθάρισε τα οικόπεδα έτσι ώστε, αυτά να αναδειχθούν ως χώροι αισθητικής και περιβαλλοντικής αναβάθμισης στις γειτονιές και να γίνει σαφές σε όλους, ότι αποτελεί επιλογή της τοπικής μας κοινωνίας η τελική απόδοση και χρήση τους από όλους τους Δημότες της Ηλιούπολης.

καθαρισμοί των οικοπέδων της Δημόσιας Περιουσίας

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.