ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Ο Δήμος Ηλιούπολης στο πλαίσιο της πολιτικής του για ασφαλείς και αισθητικά αναβαθμισμένους δρόμους, προχώρησε στην εκτεταμένη καθαίρεση όλων των παράνομων πινακίδων της Λεωφ. Βουλιαγμένης.

Ο Δήμος εφάρμοσε τον νόμο, που έχει ουσιαστικό περιεχόμενο καθώς η πολυχρωμία και ποικιλία ερεθισμάτων από τις μεγάλες διαφημιστικές πινακίδες που γεμίζουν τα πεζοδρόμια και τις προσόψεις των κτηρίων, αποδεδειγμένα αποσπούν την προσοχή και μπερδεύουν τους οδηγούς στο να ακολουθούν τα σήματα της τροχαίας με αποτέλεσμα εκατοντάδες ατυχήματα.

Η δημοτική αρχή της Ηλιούπολης έχει βασική προτεραιότητα την ασφάλεια των κατοίκων κατά τις μετακινήσεις τους.

Στο ίδιο πλαίσιο εκπόνησε πρόγραμμα δημιουργίας δρόμων ήπιας κυκλοφορίας γύρω από τα σχολεία και τις παιδικές χαρές, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Επίσης βρίσκεται σε εξέλιξη πρόγραμμα αντικατάστασης όλων των ακατάλληλων ή φθαρμένων φανών σηματοδότησης και ρύθμισης της κυκλοφορίας.

Τέλος έχει εκπονήσει καμπάνια απελευθέρωσης των πεζοδρομίων από κάθε παράνομη κατάληψη ή εμπόδιο για την απρόσκοπτη διέλευση των πεζών.

Η ασφάλεια στην Ηλιούπολη δεν είναι διαπραγματεύσιμη.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.