ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Αναφορικά με τελευταίες αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις διαδικασίες προσλήψεων για τις συγχρηματοδοτούμενες δράσεις «Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών, Κέντρα Κοινότητας, Δομές Αστέγων» η πραγματικότητα έχει ως εξής:

1) Εκδόθηκαν οι υπ΄αριθμ. ΣΟΧ 1/2017 και ΣΟΧ 2/2017 ανακοινώσεις για την υποβολή αιτήσεων οι οποίες προηγουμένως ελέγχθηκαν και εγκρίθηκαν από το ΑΣΕΠ.

2) Ακολούθησε δημοσίευση αυτών σε εφημερίδες, ανάρτηση στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου και στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημαρχείου και εν συνεχεία ακολούθησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους.

3) Εν συνεχεία, εκδόθηκαν όπως προβλέπεται από τις ανακοινώσεις, προσωρινά αποτελέσματα, αφού ελέγχθηκαν οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά των υποψηφίων και πραγματοποιήθηκε η κατάταξη αυτών, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα βαθμολογούμενα κριτήρια στιςανακοινώσεις.

4) Από την κείμενη νομοθεσία προβλέπεται δικαίωμα υποβολής ένστασης απευθείας στο ΑΣΕΠ εντός της οριζόμενης από τις ανακοινώσεις προθεσμίας.

5) Από τις Ανακοινώσεις ρητά προκύπτουν ποιά έγγραφα πρέπει να είναι επικυρωμένα και ποια όχι. Επίσης ότι η ευθύνη ορθής συμπλήρωσης της αίτησης και προσκόμισης όλων των απαιτούμενων δικαιολογητικών είναι αποκλειστικά του υποψηφίου.

Κατανοητή η απογοήτευση υποψηφίων που δεν έχουν συμπεριληφθεί στα προσωρινά αποτελέσματα των προσληφθέντων, σε μια διαδικασία όπου όλα τα στάδια του διαγωνισμού είναι υπό την έγκριση του ΑΣΕΠ.

Απαράδεκτη όμως είναι η χωρίς τεκμηρίωση και ποινικά κολάσιμη η συκοφάντηση της Δημοτικής Αρχής και των υπαλλήλων του Δήμου.

Πολύ δε περισσότερο όταν αυτά υιοθετούνται από Δημοτικούς Συμβούλους που έχουν διατελέσει Δήμαρχοι και γνωρίζουν τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.