ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Συνεχίζει ο Σύνδεσμος Προστασίας Ανάπτυξης του Υμηττού την προσπάθεια που καταβάλει με δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης των μαθητών στα σχολεία και για δεύτερη συνεχή χρονιά βρίσκει σύμμαχό του τη ΔΕΠΑ.

Όπως και πέρυσι η ΔΕΠΑ που ενίσχυσε την δημιουργία βοτανικών κήπων για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του σχολικού συγκροτήματος 7ου και 21ου δημοτικών σχολείων Ηλιούπολης, έτσι και φέτος αποφάσισε να συνεχίσει την ενίσχυση της δράσης ανανεώνοντας και συντηρώντας τους κήπους.

Βασικό εργαλείο για την Προστασία και την Ανάπτυξη του Υμηττού είναι η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και η αφύπνιση των πολιτών που πρέπει να ξεκινάει από τις μικρές ηλικίες.

Έτσι ο ΣΠΑΥ συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις δράσεις ενημέρωσης με κάθε τρόπο και μεταξύ άλλων την βιωματική εκπαίδευση σχολεία.

Αρωγός στην προσπάθεια η ΔΕΠΑ που δείχνει και αυτή την ολοκληρωμένη περιβαλλοντική της διάσταση, εκτός από την ίδια την περιβαλλοντικά φιλική μορφή καυσίμων που προωθεί στην αγορά, ταυτόχρονα βοηθάει και στην ανάπτυξη της περιβαλλοντικής συνείδησης ειδικά στην νέα γενιά.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.