ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Μεγάλο έργο ανακαίνισης και αναζωογόνησης όλων των Βρεφονηπιακών Σταθμών της Ηλιούπολης βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς ξεκίνησε η εργολαβία και βάφονται όλοι οι εξωτερικοί χώροι.

Ήδη ολοκληρώθηκαν οι σταθμοί στις οδούς Αθηναδώρου και Παράσχου και μέχρι την άνοιξη θα έχουν ολοκληρωθεί και οι υπόλοιποι.

Με γνώμονα την αισθητική αναβάθμιση και την εξασφάλιση ενός ευχάριστου και υγιεινού περιβάλλοντος ο Δήμος Ηλιούπολης βάφει όλους τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς για να νιώθουν τα παιδιά μας πιο ελκυστικό το χώρο που φιλοξενούνται ένα μεγάλο μέρος της ημέρας τους.

Έτσι ο Δήμος Ηλιούπολης εκτός της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλει για την παιδαγωγική επάρκεια και την ζεστασιά που απολαμβάνουν τα παιδιά μας, εκτός της δημιουργίας των νέων υποδομών που εξασφαλίζει, έτσι ώστε όλα τα παιδιά να φιλοξενούνται στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, βελτιώνει και τις υπάρχουσες υποδομές για να δημιουργεί και το κατάλληλο περιβάλλον γιατί πάνω από όλα τα παιδιά μας το αξίζουν.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.