ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Ένα ακόμα αίτημα των κατοίκων της Αγίας Μαρίνας για την ασφάλεια των μετακινήσεών τους έγινε πραγματικότητα. Σημάνθηκαν οι δρόμοι στην οδό Κιθαιρώνος και τις καθέτους της με τις μονοδρομήσεις που υπέδειξε η κυκλοφοριακή μελέτη.

Όπως είναι γνωστό, ο Δήμος Ηλιούπολης εκπόνησε μελέτη για την αύξηση του δείκτη ασφάλειας στους παραπάνω δρόμους, ολοκληρώθηκε η διαβούλευση για την εφαρμογή της,  εγκρίθηκε από το Τμήμα Κυκλοφοριακών Μελετών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ. Μετά την δημοσίευση στο ΦΕΚ μπήκαν και οι ανάλογες σημάνσεις.

Η Δημοτική αρχή εφιστά την προσοχή των οδηγών και κυρίως των πεζών μέχρι οι αλλαγές να γίνουν γνωστές και συνήθεια για όλους. Θυμίζουμε ότι για τον Δήμο Ηλιούπολης η ασφάλεια των δρόμων αποτελεί πολιτική πρώτης προτεραιότητας και έχει εκπονηθεί διετής εκστρατεία με αναπλάσεις, παρεμβάσεις και καμπάνιες ευαισθητοποίησης.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.