ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Την ιστορική δικαίωση του πολύχρονου αγώνα των δήμων για την κατοχύρωση της δημόσιας περιουσίας, χαιρέτισε σύσσωμο το Διαδημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή των Δήμων Ηλιούπολης, Αλίμου και Αργυρούπολης - Ελληνικού.

Το Διαδημοτικό Συμβούλιο όμως διαπίστωσε ότι ο αγώνας μέχρι την τελική απόδοση στους δημότες και την κατοχύρωση της περιουσίας από τους δήμους πρέπει να συνεχιστεί και να ενταθεί.

Οι δήμοι δεν έκαναν όλον αυτόν τον πολυετή αγώνα και τα έξοδα για να πληρωθούν οι δανειστές του Ελληνικού Κράτους. Οι δήμοι αγωνίστηκαν για να αποδώσουν την δημόσια περιουσία στους δημότες, να δημιουργήσουν κοινόχρηστους ανοιχτούς χώρους για όλους και να φτιάξουν τις απαραίτητες υποδομές για την εξυπηρέτηση των δημοτών.

Έτσι ομόφωνα το Διαδημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε την συνέχιση του αγώνα και τα επόμενα βήματα:

  • Πλήρη ενημέρωση όλων των κομμάτων για το δίκαιο της πλήρους απόδοσης της δημόσιας περιουσίας στους Δήμους.
  • Συνάντηση με τον πρωθυπουργό για να την ενημέρωσή του και για να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση για την διευκόλυνση της διαδικασίας.
  • Συνάντηση με την ΕΤΑΔ για την ρύθμιση του θέματος.
  • Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων αν χρειαστεί.
  • Ομόφωνα το Διαδημοτικό Συμβούλιο δήλωσε την διάθεσή του να συνεχίσει μέχρι τέλους τον αγώνα του.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.