ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Συνεπής στις δεσμεύσεις της η Δημοτική Αρχή της Ηλιούπολης, συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την υλοποίηση του προγράμματός της και ενημερώνει τους κατοίκους για την πορεία των έργων σε συνέχεια του δελτίου τύπου από 7 Μαρτίου 2018.

Όπως είχαμε επισημάνει, μετά από τρία χρόνια μελετών και ελέγχων νομιμότητας από όλες τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές, υλοποιείται ένα τεράστιο Τεχνικό Πρόγραμμα που χωρίζεται σε τρεις  ομάδες ανάλογα με το στάδιο υλοποίησης.

Τα έργα που εκτελούνται. Τα έργα που έχουν υπογραφεί οι συμβάσεις με τους αναδόχους και ξεκινούν εντός των ημερών και τα έργα που εκπονείται η μελέτη τους ή έχουν μελετηθεί, έχει εγκριθεί η χρηματοδότησή τους και βρίσκονται στην διαδικασία δημοπράτησης.

Συγκεκριμένα είχαμε αναφέρει ότι μέσα στο 2018 υλοποιούνται έργα με συνολικό προϋπολογισμό άνω των 15 εκ.€. Σήμερα ο προϋπολογισμός αυτός αυξήθηκε καθώς έχουν προστεθεί κι άλλες εγκρίσεις και χρηματοδοτήσεις έργων.

Για να δείτε όλα τα έργα αναλυτικά του Δήμου Ηλιούπολης πατήστε εδώ.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.