ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Σε πλύσιμο και πλήρη καθαρισμό των υπόγειων κάδων προχώρησαν τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Ηλιούπολης προστατεύοντας με μια επιπλέον ενέργεια για την υγιεινή της πόλης.

Η επιχείρηση καθαριότητας των υπόγειων κάδων εκτός από την αισθητική της πλευρά αποτελεί και ένα ακόμη μέτρο υγειονομικής θωράκισης των δημόσιων χώρων.

Να θυμίσουμε ότι η Ηλιούπολη διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα υπόγειων κάδων στην Ελλάδα με πολλά λειτουργικά, οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη.

Πρόσφατα εγκαταστάθηκαν ψηφιακοί ηλεκτρονικοί αισθητήρες πληρότητας στους 44 από τους 92 υπόγειους κάδους ώστε κάθε ημέρα να καθορίζονται τα βέλτιστα και συντομότερα δρομολόγια των απορριμματοφόρων.

Έτσι ο Δήμος Ηλιούπολης έχει καταφέρει να κρατήσει σε ικανοποιητικά επίπεδα την καθαριότητα στην πόλη παρά την έλλειψη προσωπικού, χωρίς καμία αύξηση δημοτικών ανταποδοτικών τελών για πέντε ολόκληρα χρόνια.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.