ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Αγαπητοί Συμπολίτες,
παρακολουθούμε με μεγάλη προσοχή τις ανακοινώσεις των αρμόδιων επιστημονικών φορέων σχετικά με την επικείμενη κακοκαιρία με την κωδική ονομασία «ΩΚΕΑΝΙΣ».

Η Δημοτική μας Αρχή είναι πανέτοιμη να αντιμετωπίσει τα καιρικά φαινόμενα και να διαχειριστεί τις εξελίξεις. Θα είμαστε στη διάθεση σας όλο το 24ωρο καθ’ όλη τη διάρκεια των φαινομένων:

Από το Σάββατο, μέχρι όσο διαρκέσουν τα φαινόμενα, θα είναι ανοικτή η θερμαινόμενη αίθουσα του Δημοτικού μας Συμβουλίου για ζέστη και προστασία από τα καιρικά φαινόμενα.

Μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου μας 210.99.70.000 ή στο 15377 και να μας ζητήσετε οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε από τα προβλήματα τα οποία μπορεί να δημιουργηθούν και πρέπει να αντιμετωπίσουμε.

Ειδικά μηχανήματα του Δήμου μας αν χρειαστεί θα διανοίξουν κάθε δρόμο και οδική αρτηρία εάν καλυφθούν από χιόνι
Κατεβάστε την εφαρμογή «Δήμος Ηλιούπολης” από το Google play ή το App Store για οποιαδήποτε επείγουσα ενημέρωση, ή οδηγία. https://www.ilioupoli.gr/dimos/app

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το μόνα σίγουρα φαινόμενα είναι η μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας από την νύχτα της Παρασκευής και οι θυελλώδεις άνεμοι εντάσεως έως και 10 μποφόρ.

Οδηγίες:

Συγκεντρώστε από τα μπαλκόνια σας όλα τα αντικείμενα η πτώση των οποίων μπορεί να προκαλέσουν τραυματισμούς ή ζημιές
Μαζέψτε τις τέντες στα μπαλκόνια σας .
Κλείνετε καλά τις θύρες εισόδου και κάθε πόρτα στις οικίες σας και σε καταστήματα , χώρους , εργασιακά περιβάλλοντα κλπ.
Να παρακολουθείτε προσεκτικά τα δελτία καιρού

Εάν τα φαινόμενα είναι έντονα να περιορίσετε τις μετακινήσεις σας στις άκρως απαραίτητες

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.