ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Στη δημοσιογραφία εξ ορισμού οι πληροφορίες αντλούνται και επιβεβαιώνονται με την έρευνα όλων των διαθέσιμων και "εμπλεκόμενων" πηγών ενημέρωσης.

Μας προκαλεί απορία το γεγονός, ότι τις τελευταίες ημέρες παρουσιάζονται συνεχώς από τοπικά μέσα ενημέρωσης ατεκμηρίωτες ειδήσεις, που φέρουν τη Διοίκηση του Δήμου να περικόπτει δαπάνες του προϋπολογισμού.

Δεν κάνουμε υποδείξεις σε κανένα για τον τρόπο εργασίας του, καθώς η νέα Διοίκηση είναι ανοιχτή στην τεκμηριωμένη κριτική σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο, με στόχο την αλήθεια επιδιώκοντας τον δημοκρατικό διάλογο, προς όφελος της πόλης.

Ωστόσο αναμένουμε σύμφωνα με την δημοσιογραφική δεοντολογία την διασταύρωση των παραπλανητικών αυτών ειδήσεων από τους καθ' ύλην αρμοδίους δηλαδή τον Δήμαρχο και τους αρμοδίους Αντιδημάρχους.

Σ' αντίθετη περίπτωση θεωρούμε, ότι τα συγκεκριμένα "μέσα" θα εκτίθενται συστηματικά στη συνείδηση του λαού της Ηλιούπολης, αυτοπροσφερόμενα για στείρα αντιπολιτευτική χρήση.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.