ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Το Έργο «Φιλόδημος ΙΙ, επισκευή και συντήρηση αύλειων χώρων σχολικών κτιρίων Δήμου Ηλιούπολης» με υπογεγραμμένη την Σύμβαση από τον Απρίλιο 2019 και χρόνο εκτέλεσης 6 μηνών, παρέμεινε αδρανές έως το τέλος Αυγούστου 2019.

Την πρώτη κιόλας ημέρα ανάληψης καθηκόντων της, εκλήθη από την Δημοτική Αρχή ο Ανάδοχος και άμεσα ξεκίνησαν οι εργασίες του έργου.

επισκευή και συντήρηση αύλειων χώρων σχολικών κτιρίων Δήμου Ηλιούπολης

Το έργο αυτό χρηματοδοτούμενο κατά τα 2/3 από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Εσωτερικών και κατά το 1/3 από τον Προϋπολογισμό του Δήμου Ηλιούπολης, είχε τελικό κόστος 165.299,48 € ευρώ με τον ΦΠΑ.

Ο στόχος του ήταν η αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών στον τομέα της εκπαίδευσης, μέσα από τη βελτίωση των υποδομών των σχολείων της Α’βάθμιας και της Β’βάθμιας Εκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν οι εξής εργασίες:

Διαμόρφωση - βελτίωση των αύλειων χώρων και λοιπές συντηρήσεις, χρωματισμοί, κιγκλιδώματα κλπ, σε εννέα (9) Νηπιαγωγεία της πόλης (1ο, 8ο,10ο, 11ο, 12ο, 14ο, 15ο, 21ο και 22ο ).
Αντικατάσταση παλαιών ξύλινων κουφωμάτων στο 3ο Δημοτικό Σχολείο.
Διαμόρφωση - βελτίωση των αύλειων χώρων σε τρία (3) Δημοτικά Σχολεία (2ο, 7ο και 21ο).
Διαμόρφωση - βελτίωση των αύλειων χώρων και συντήρηση επιφανειών στίβου στο 1ο Γυμνάσιο και στο 1ο Λύκειο.
Συντήρηση ραμπών ΑΜΕΑ στο Ειδικό Γυμνάσιο και Λύκειο.

επισκευή και συντήρηση αύλειων χώρων σχολικών κτιρίων Δήμου Ηλιούπολης

επισκευή και συντήρηση αύλειων χώρων σχολικών κτιρίων Δήμου Ηλιούπολης

επισκευή και συντήρηση αύλειων χώρων σχολικών κτιρίων Δήμου Ηλιούπολης

Παρότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος το καλοκαίρι του 2019, που τα σχολεία ήταν κλειστά, χάρη στην εντατικοποίηση των εργασιών από πλευράς Αναδόχου και στην επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας, το έργο ολοκληρώθηκε σε εύλογο χρόνο.

Η Δημοτική Αρχή, με εντατική προσπάθεια και υπευθυνότητα, παρέδωσε στην χρήση των εκπαιδευτικών και των μαθητών, 16 σχολικά κτίρια με σημαντικές βελτιώσεις στις υποδομές τους και συνεχίζει με συνέπεια το έργο της.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.