ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Στα πλαίσια των δράσεων του Δήμου Ηλιούπολης, «ΗλιούΠολη για τον Πεζό», το Σάββατο 27/6/2020 από τις 17:00 έως τις 20:00, θα εφαρμοστεί πιλοτικά διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο μήκος της οδού Μαραθωνομάχων, από την Τήνου μέχρι και την Σοφοκλή Βενιζέλου.

Η οδός Μαραθωνομάχων, ο σύνδεσμος της πόλης με τον Υμηττό, επιθυμούμε καταρχήν με τη δράση αυτή να «κατακτηθεί» από τα παιδιά της γειτονιάς και τους περίοικους, με στόχο την τελική εφαρμογή του μέτρου στο άμεσο μέλλον. Σε μια περιοχή της πόλης, που ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες δοκιμάζεται σκληρά από έντονη κυκλοφορία των οχημάτων, που αναζητούν διέξοδο από την κίνηση του Περιφερειακού, δημιουργείται η δυνατότητα για ελεύθερο περίπατο και άνετη χρήση ποδηλάτου.

Ένα μέτρο που προβάλει τον σχεδιασμό του Δήμου για μια πόλη καλύτερη, πιο φιλική στον πεζό και το ποδήλατο, με λιγότερη επιβάρυνση σε θόρυβο και ρύπους. Η Δημοτική Αστυνομία θα φροντίσει για την εφαρμογή της κυκλοφοριακής ρύθμισης και για την ασφάλεια των πεζών.

Πιλοτική πεζοδρόμηση της οδού Μαραθωνομάχων

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.