ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε στη χρήση των παιδιών της γειτονιάς η αναβαθμισμένη παιδική χαρά της οδού Κιθαιρώνος, χρηματοδοτημένη εξ ολοκλήρου από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

Συγκεκριμένα αποξηλώθηκαν όλες οι παλιές πλάκες προστασίας και όλα τα παλιά όργανα και τοποθετήθηκε νέα κατάλληλη επιφάνεια 480 μ2 για προστασία από πτώσεις και σύγχρονος εξοπλισμός για μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων, για όλες τις ηλικίες - για νήπια και παιδιά - με κούνιες, τραμπάλες, τσουλήθρες, αναρρίχηση και ποικίλες συνθέσεις παιδικών δραστηριοτήτων για ατέλειωτη διασκέδαση των μικρών μας φίλων.

Η παιδική χαρά έχει ανασχεδιαστεί λειτουργικά, σύμφωνα με τις προδιαγραφές ασφαλείας που ορίζονται από τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και την ισχύουσα νομοθεσία.

Η παιδική χαρά της Κιθαιρώνος είναι η αρχή και σύντομα ακολουθούν οι παιδικές χαρές του άλσους Δ. Κιντή και της Νυμφών, της Εργατών Τύπου, της Δαμασκηνού & Κριεζή, της Φωκίδος & Παπαφλέσσα, της Κεντρικής πλατείας, της Λαγκαδιών και της Παΐκου.

Με πρόγραμμα και μέθοδο, με ιεράρχηση προτεραιοτήτων και με φροντίδα κάθε γειτονιάς της Ηλιούπολης συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για την αλλαγή προς το καλύτερο.

Κώστας Σεφτελής
Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.