ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Αγαπητοί συνδημότες,
Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή της πιλοτικής πρώτης «e-συνέλευσης γειτονιάς», συνεχίζουμε τον θεσμό με την διαδικτυακή πραγματοποίηση με τηλεδιάσκεψη της δεύτερης, που απευθύνεται στην Αγία Μαρίνα.

Μετατρέπουμε το μειονέκτημα της απαγόρευσης φυσικών συγκεντρώσεων σε πλεονέκτημα με τη χρήση της τεχνολογίας και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας να ακούσουμε τον δημότη, τα προβλήματά και τις προτάσεις του, για το καλό της Ηλιούπολης.

Ο ίδιος προσωπικά και οι Αντιδήμαρχοι θα είμαστε παρόντες για να απαντήσουμε σε ερωτήσεις, να ενημερώσουμε για τα σχέδιά μας και να ακούσουμε με ενδιαφέρον τις ιδέες και τις απόψεις σας.

Η επόμενη ψηφιακή συνάντησή μας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου από 18:00 έως 20:00 και προσκαλούμε τους κατοίκους της Αγίας Μαρίνας να συμμετέχουν σ’ αυτήν.

Για να λάβετε μέρος στην ψηφιακή συνέλευση, συμπληρώστε τη φόρμα εδώ.

Έως και την Παρασκευή 18/12/20 θα λάβετε στο email σας αναλυτικές οδηγίες για τη σύνδεση σας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης “Google Meet”, μέσω της οποίας θα πραγματοποιηθεί η συζήτηση μας.

Όλοι μαζί αλλάζουμε την Ηλιούπολη.

Γιώργος Χατζηδάκης
Δήμαρχος Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.