ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Ο Δήμος Ηλιούπολης δείχνει την αλληλεγγύη του προς τους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών και προχωρά στη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας και συγκεκριμένα:

Αλεύρι, ζυμαρικά, όσπρια, γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες, παξιμάδια, νερά σε συσκευασίες και ξηρές τροφές για γάτες και σκύλους.

Η παράδοση θα γίνεται στην είσοδο του Δημαρχείου, από Παρασκευή 6/8, έως και την επόμενη Παρασκευή 13/8/2021, καθημερινές εργάσιμες από 10:00 έως 13:00 και από 18:00 έως 20:00.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης δήλωσε:

«Η ανεξέλεγκτη φωτιά στη Βαρυμπόμπη τραυμάτισε ανεπανόρθωτα το περιβάλλον της Αττικής, δημόσιες υποδομές, ιδιωτικές περιουσίες και τη ζωή των πυρόπληκτων. Όλη η Ελλάδα ζει ξανά μια δραματική δοκιμασία που καταστρέφει τον πράσινο πλούτο μας και τις ζωές των συμπατριωτών μας και σε άλλες περιοχές, στην Εύβοια, στην Μεσσηνία, στην Αρχαία Ολυμπία, στη Ρόδο, κλπ. Οι συνάνθρωποί μας αλλά και τα ζωάκια έχουν αυτή την ώρα την ανάγκη μας. Συμπαραστεκόμαστε και εμψυχώνουμε όλους αυτούς, που δίνουν τη μάχη κατά των πυρκαγιών, πυροσβέστες, εθελοντές και πολίτες.
Ο Δήμος Ηλιούπολης - για άλλη μια φορά - ως Δήμος της Αλληλεγγύης κάνει το καθήκον του».

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.