ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Σύντομα ολοκληρώνεται η κτιριακή αναβάθμιση της Μονάδας Φιλοξενίας Ηλικιωμένων «Η Αγία Ταβιθά», προϋπολογισμού 66.290 €.

Ο εκσυγχρονισμός της μονάδας οδεύει τάχιστα προς ολοκλήρωση και πολύ σύντομα οι φιλοξενούμενοι ηλικιωμένοι θα διαβιούν σε ένα καλύτερο περιβάλλον, που θα υπερκαλύπτει τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές.

Η «Αγία Ταβιθά» είναι μια κλειστή μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων, δυναμικότητας 14 κλινών μετά την νέα αδειοδότηση, που δέχεται άτομα άνω των 60 ετών, αυτοεξυπηρετούμενα που στερούνται οικογενειακού περιβάλλοντος ή αυτό αδυνατεί να τους στηρίξει.

Η διοίκηση του ΚΑΦΑΔΗΛ, με την αμέριστη υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής, λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την εξασφάλιση άρτιων κτιριακών υποδομών και χάρη στην άριστη συνεργασία με το προσωπικό που εργάζεται, με ανθρωπιά και επαγγελματική συνέπεια, για την υποδειγματική λειτουργία αυτής της δομής Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Κώστας Καλούδης
Πρόεδρος ΚΑΦΑΔΗΛ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.