Σάββατο 31 Μαρτίου & Κυριακή 1 Απριλίου 2018, από τις 10 το πρωί ως τις 8 το βράδυ στο 1ο Γυμνάσιο/Λύκειο Ηλιούπολης, Γρηγορίου Αυξεντίου 2, Ηλιούπολη (πίσω από την πλατεία 28ης Οκτωβρίου).

Σας περιμένουμε όλους!

Όχι! Δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο! Το Πασχαλινό Παζάρι της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης είναι γεγονός! Στο παζάρι μας δεν θα βρείτε ζώα! Γιατί τα ζώα δεν πρέπει να προορίζονται ούτε για δώρα ούτε για παιχνίδια! Θα βρείτε όμως υπέροχα δώρα που θα βοηθήσουν τα αδεσποτάκια μας να ζήσουν μια καλύτερη ζωή

Έχουμε τα πάντα! Από λαμπάδες μέχρι ρούχα, βιβλία, παιχνίδια, υπέροχες λιχουδιές για σας και την οικογένεια σας αλλά και είδη για τους τετράποδους φίλους σας!

Δείτε το βίντεο εδω
https://www.youtube.com/watch?v=Bnkx77rR9i0

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο και την εταιρία του PICME www.picme.gr για το υπέροχο βίντεο. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Στάθη Νικολακόπουλο και το Media Lab του Δήμου Ηλιούπολης για την ηχογράφηση του ραδιοφωνικού σποτ.

Κείμενα, εκφώνηση, επιμέλεια Project: Αγγελική Παναγιωτοπούλου

Να υπενθυμίσουμε ότι όλοι οι συντελεστές προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους για την δημιουργία του σποτ το οποίο μεταδίδεται αφιλοκερδώς.

Σας περιμένουμε όλους

Επίσης, συγκεντρώνουμε πράγματα για το παζάρι μας
https://www.facebook.com/zeil.gr/photos/a.440403292151.225929.353427217151/10156179425742152/?type=3&theater

Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης - Ilioupolis Animal Welfare
www.zeil.gr / info@zeil.gr
Οι φίλοι δεν αγοράζονται - Υιοθετήστε ένα αδέσποτο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.